Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Στοιχεία «φωτιά» για τους θανάτους στις χώρες με lockdown και χωρίς: Οι καραντίνες σκοτώνουν τα πάντα!

Μία αποκαλυπτική μελέτη η οποία συγκρίνει τους θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις χώρες που πήραν αυστηρά μέτρα και στις χώρες που δεν πήραν τόσο αυστηρά μέτρα.  Η χώρα μας βρίσκεται -χονδρικά- εδώ και έναν χρόνο σε lockdown και κοινή ομολογία όλων είναι πως η πανδημία δεν φεύγει....Χαρακτηριστικές ήταν και οι χθεσινές δηλώσεις του καθηγητή Γκίκα Μαγιορκίνη ο οποίος ουσιαστικά καλούσε τους πολίτες να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή και πως θα γίνουν οι απαραίτητοι εμβολιασμοί και πως θα φτιάξει ο καιρός. Δηλώσεις που ουσιαστικά έκαναν «ειδικοί» και κυβερνώντες στην αρχή της πανδημίας, που τότε είχαν κάποια λογική, διότι τότε ήταν κάτι άγνωστο για όλους και η κυβέρνηση είχε υποστηρίξει πως θα ενισχύσει το ΕΣΥ ενόψει του δεύτερου κύματος. 

Ο γιατρός Ιωάννης Παλμάς, συνέλεξε στοιχεία τα οποία δείχνουν τις διαφορές των χωρών που πήραν αυστηρά μέτρα (πχ Ελλάδας) και των χωρών που δεν πήραν τόσο αυστηρά (πχ Σουηδίας).  

Και βέβαια όλα αυτά την ώρα που οι οικονομίες της ΕΕ «βουλιάζουν» από τα παρατεταμένα lockdowns, χαρακτηριστικό είναι πως στην Ελλάδα το χρέος έχει φτάσει στο 224% του ΑΕΠ! 

Αντίθετα στην Σουηδία το ΑΕΠ έπεσε κατά τη διάρκεια του 2020 κατά 2,9%, όταν ο μέσος όρος στην ΕΕ είναι 7,3% και στην Ελλάδα 10%...

Ενώ σύμφωνα με έρευνα το lockdown οδήγησε τους Αθηναίους στην κοκαΐνη, τις αμφεταμίνες & τα ψυχοφάρμακα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive