Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Η νέα κάμερα από την Lamazi, που κρατάει ασφαλές το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Ποτέ δεν θα είστε πιο ασφαλείς...

Το καινούργιο μοντέλο Dome Camera 5MP έρχεται με μία νέα λειτουργία, που αποτελεί καινοτομία. Auto Tracking στα 20 μέτρα, εντοπίζει και ακολουθάει τον στόχο κρατώντας την ιδιοκτησία σας ασφαλή. Παράλληλα ξεκινάει την καταγραφή του βίντεο και σας ειδοποιεί στο κινητό, μέσω της εφαρμογής.... Σίγουρα, μετά την εγκατάσταση της κάμερας θα είστε πιο ξέγνοιαστοι και δεν θα φοβάστε να λείψετε ένα σαββατοκύριακο. Ένα ακόμα δυνατό χαρακτηριστικό της κάμερας είναι η νυχτερινή λήψη. Διαθέτει 3 διαφορετικές λειτουργίες για να νυχτερινή καταγραφή και προβολή. Η πρώτη είναι η κλασσική υπέρυθρη, βλέπετε τα πάντα σε άσπρο και μαύρο. Η δεύτερη είναι έγχρωμη καταγραφή, χάρη στα 12 ισχυρά LED φώτα που έχει. Έχουν εμβέλεια 15-20 μέτρα και θα βλέπετε έγχρωμα, μέσα σε αυτή την εμβέλεια. Η τρίτη λειτουργία είναι συνδυασμός των δύο πρώτων. Η κάμερα αποφασίζει τι είναι καλύτερο για την λήψη της εικόνας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Η κάμερα έρχεται ανανεωμένη με 4 κεραίες για μεγαλύτερη εμβέλεια, στην λήψη και αποστολή του σήματος. Η εμβέλεια καταγραφής βίντεο είναι 50-70 μέτρα και διαθέτει οπτικό zoom. Είναι περιστρεφόμενη τύπου dome. Περιστρέφεται 355 μοίρες οριζόντια και 110 μοίρες κάθετα. Σίγουρα θα καλύψει μεγάλο μέρος του χώρου σας. Ο χειρισμός της γίνεται μέσω εφαρμογής για κινητά. Είναι αδιάβροχη, με πρωτόκολλο IP66. Αντέχει βροχή και χιόνι. Από -35 βαθμούς μέχρι +55 βαθμούς κελσίου και 95% υγρασία. Διαθέτει επεξεργαστή με έξυπνη λειτουργία Auto Track. Αμφίδρομη λήψη ήχου, δηλαδή μπορείτε να ακούτε αλλά και να μιλάτε. Συνδέεται ασύρματα και ενσύρματα με το ίντερνετ - WiFi. Η ανάλυση καταγραφής βίντεο είναι 1080p, Full High Definition και γίνεται βάση του νέου πρωτοκόλλου H265. Δέχεται SD card μνήμη για την καταγραφή του βίντεο. Αυτά είναι τα βασικά της χαρακτηριστικά.

Εγκατάσταση 3 βημάτων

Η εγκατάσταση της κάμερας είναι εύκολη και επιτυγχάνεται μέσα από 3 βήματα - στάδια. 1.Συνδέετε την κάμερα στο ρεύμα 2.Κατεβάζετε την εφαρμογή 3.Προσθέστε την κάμερα στην εφαρμογή Μετά τα τρία απλά βήματα, η κάμερα είναι έτοιμη για χρήση και χειρισμό μέσω της εφαρμογής. Η κάμερα είναι ιδανική για να προστατέψετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Ασφάλεια σε 5 λεπτά μόνο.

Μπορείτε να βρείτε την κάμερα εδώ.

Crazy Napo

2 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive