Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Νίκος Χειλαδάκης στον Focus FM: Ξεκάθαρη προβοκάτσια, στημένο το σκηνικό, προσχεδιασμένη η εισβολή στο Καπιτώλιο. ΗΧΗΤΙΚΟ

Η αστυνομία έκανε τα στραβά μάτια. Γνώριζαν ότι έτσι θα μετέτρεπαν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε μια εκδήλωση βίας που θα έστρεφε την παγκόσμια κοινή γνώμη κατά του Τραμπ εκτίμησε μιλώντας στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο Νίκος Χειλαδάκης....

Αυτοί που πρωτοστάτησαν στα επεισόδια εντός του Καπιτωλίου ήταν στημένοι ηθοποιοί είπε ο γνωστός δημοσιογράφος, συγγραφέας και Τουρκολόγος τονίζοντας παράλληλα ότι δεν θα πρέπει να έχουμε την εντύπωση πως όλα τελείωσαν εδώ.

Ο Τραμπ μπορεί να φύγει ωστόσο μην ξεχνάμε ότι με επίσημα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών, 75 εκατομμύρια Αμερικανοί ψήφισαν Ντόναλντ Τραμπ.

Οι ψηφοφόροι αυτοί δεν ψήφισαν το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα στο κλασικό δικομματικό σύστημα των ΗΠΑ. Ψήφισαν μια αλλαγή αυτού του συστήματος, ψήφισαν έναν πρόεδρο που λειτουργούσε έξω από το κομματικό κατεστημένο, έναν πρόεδρο που ανέκοψε τον κατήφορο της οικονομίας, που προστάτεψε τις κατώτερες λαϊκές μάζες από εισβολή ξένων στοιχείων σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χειλαδάκης.

Αναφερόμενος στα Ελληνοτουρκικά δήλωσε πως θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο ενός σοβαρότατου επεισοδίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive