Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ. Μην τους βλέπετε μωρέ. Διασπορά ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ από Σκάι , Άλφα, Σταρ – Το ΕΣΡ θα κάνει τη δουλειά του ; ΕΔΩ γελάνε!! ΒΙΝΤΕΟ

Στα τηλεοπτιά δελτία ειδήσεων (των σταθμών ΣΚΑΪ, Αlpha και Star) προβλήθηκε βίντεο από το 2015 ως πρόσφατο, δηλαδή από τον εορτασμό των Θεοφανίων της τρέχουσας χρονιάς, ένα βίντεο από τον καθαγιασμό των υδάτων στο νησί της Νάξου...

Ειλικρινά είναι να απορεί κανείς με την ανυπαρξία του ΕΣΡ στην Ελλάδα το οποίο ακόμα (τώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές) δεν έχει κινητοποιηθεί για να επιβάλλει πρόστιμα στα εν λόγω κανάλια.

Το παλιό βίντεο παρουσιάστηκε ως πρόσφατο με σκοπό να ‘δείξουν την παραβίαση των μέτρων κατά του coivd-19’.

Στο σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε:

«Παραβιάσεις μέτρων, παραφωνίες, ακόμη και τραυματισμοί σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Έχουμε συγκεντρώσει κάποια στιγμιότυπα.

Να ξεκινήσουμε από τη Νάξο. Βλέπουμε λοιπόν εδώ πιστούς μαζί με τον ιερέα να έχουν επιβιβαστεί πάνω σε ένα καΐκι (…). Ο ιερέας τελεί τον αγιασμό των υδάτων, και, στη συνέχεια, από τους πιστούς ένας, ο πιο τολμηρός, θα πέσει στη θάλασσα για να πιάσει τον τίμιο σταυρό, ενώ οι υπόλοιποι που βρίσκονται πάνω στο καΐκι και τον χειροκροτούν. Να σημειώσουμε – το είδαμε και στα πλάνα – ότι οι πιστοί δεν φορούν μάσκα, ούτε ο ιερέας, ούτε οι πιστοί που έχουν επιβιβαστεί πάνω στο σκάφος».

Αντίστοιχα, στον Alpha η παρουσίαση του βίντεο είχε ως εξής:

«Στη Νάξο, ο ιερέας που βλέπετε πάνω σ’ ένα καΐκι μαζί με πιστούς, ανάμεσά τους και παιδιά, χωρίς κανένας να φοράει μάσκα, τέλεσαν τον αγιασμό στη θάλασσα.

Στον Star το βίντεο συνοδεύτηκε από το σχόλιο:

Ενώ οι περισσότεροι ιερείς τήρησαν τις συστάσεις και γιόρτασαν εντός ναών, υπήρξαν και οι αντάρτες, όπως στη Νάξο. Όπως βλέπετε, μαζί με πιστούς ρίχνουν τον σταυρό από ένα καΐκι. Για μάσκες και αποστάσεις ούτε λόγος, ενώ υπήρχαν και μικρά παιδιά.

Στην πραγματικότητα, το βίντεο με το κατάμεστο σκάφος που παραπλέει δίπλα στην παραλία της Αγίας Άννας, στη Νάξο των Κυκλάδων, δεν έχει ληφθεί το 2021, κατά τη διάρκεια δηλαδή της πανδημίας της COVID-19, αλλά το 2015.

Το ΕΣΡ όμως έχει μόνο στο στόχαστρό του τον Κυριάκο Βελόπουλο. Δεν ασχολείται με τίποτα άλλο παρά μόνο με το τι λέει. Αντίθετα τα κανάλια που βρίσκονται στη λίστα Πέτσα … στο απυρόβλητο.

4 σχόλια:

  1. καλα μην μας κανετε και ηρωα τον Βελοπον τωρα μην τρελαθουμε αρκετες παπαριες λεγονται απο τα βοθροκαναλα ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ας πουμε οτι με μαγικο τροπο εξαφανιζονται οι πολιτικοι και τα τζακια τους,θα πουμε οτι σωθηκαμε?
    αμ πως πριτς οταν ενας ολοκληρος στρατος σωματα ασφαλειας η αδικαιοσυνη η εκκλησια εχουν υπηρετησει αυτους και μαλιστα με ζηλο και χωρις καμμια αντιδραση,και μαλιστα αυτοι ειναι κοματι του λαου,ειναι συγγενεις μας,η ειναι και οικογενεια μας,η φιλοι και γνωστοι μας,τοτε ποια εγγυηση εχουμε να κανουμε μια νεα αρχη με τετοια αχρηστα και σαπια ατομα που αποτελουν τεραστιο κοματι του λαου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς φίλε ανωνυμε 10:48 7/1/2021. Γι' αυτό το είδος δαιμονίων απάντησε ο ίδιος ο Χριστός ποια είναι η λύση. Νηστεία και προσευχή. Και επειδή στην Ελλάδα τρώγαμε και από τον πισινό μας, η πείνα που θα έρθει, Θείο Δώρο θα είναι!! Θα κάνουμε νηστεία θέλουμε δεν θέλουμε και θα χορταινουμε με προσευχή ή Θείο Λόγο!!! Άντε γιατί έχουμε ξεφύγει πολύ και μας χρειάζεται ένα καλό χαστούκι σαν λαός.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα οσα λες αλλα ας παρουμε και κανενα οπλο να εξασκηθουμε να γινουμε λιγο σκληροι γιατι οταν θα ερθει η ωρα να μας κανουν ντου μονο τα οπλα σταματανε τον εχθρο

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive