Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ για το έγγραφο του εμβολιασμού στον Focus FM: Ζητήθηκε να υπογράψουν έγγραφο….ότι το εμβόλιο μπορεί να έχει ακόμη και «θανατηφόρες παρενέργειες»

Καταγγελία βόμβα από τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ

DEITE ΚΙ ΕΔΩ Στο νοσοκομείο Καρδίτσας γιατροί νοσηλευτές και υπάλληλοι που πήγαν να εμβολιαστούν τους ζητήθηκε να υπογράψουν έγγραφο που έλεγε ότι προχωρούν στον εμβολιασμό γνωρίζοντας πιθανώς να υπάρχουν απρόβλεπτες συνέπειες που ενδεχομένως να είναι μέχρι και θανατηφόρες. Την καταγγελία επιβεβαίωσε στον Focus FM και στον Στέφανο Δαμιανίδη ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ζήτησε την παραίτηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας και έδωσε εντολή στον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας να διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η διακίνηση εγγράφου 

συναίνεσης για τον εμβολιασμό από την Επιστημονική Επιτροπή του Νοσοκομείου, κατά παράβαση των οδηγιών της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, και να αποδοθούν ευθύνες. Είναι αυτονόητο πως το εν λόγω απαράδεκτο έγγραφο ανακλήθηκε άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive