Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΧΙ «ΛΑΪΚΙΣΤΡΙΑ» ΚΑΙ ΟΧΙ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ» ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. Γράφει ο Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

Έχουμε πρόεδρο όχι «λαϊκίστρια» και όχι «εθνικίστρια» που δείχνει να παθαίνει εθνομηδενιστική αλλεργία με κάθε τι που έχει σχέση με το Ελληνικό Έθνος.... Που ως τύποις επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων λέγεται ότι διέπραξε το απαράδεκτο ατόπημα, να διατάξει τον Αρχηγό να μην ανακρουστεί ο Εθνικός ύμνος.  Επιπλέον μη ασπαζόμενη τον Σταυρό, φέρθηκε προσβλητικά στη Θρησκεία του Έθνους. Που ότι  και αν πιστεύει η ίδια έχει υποχρέωση να τη σέβεται κατά την εκτέλεση των καθηκόντων της.


Η  συμπεριφορά της ομοιάζει,  λυπούμαι που το γράφω, με κακομαθημένο εθνομηδενιστικό παιδί.  Μήπως παραβιάζει θρασύτητα η νεαρά πρόεδρος το Σύνταγμα;                                         Ελλείψει χρόνου παρακαλείται να το ψάξει κάποιος.  Καθώς και τη ευθύνη,  του όχι «λαϊκιστή» Κυριάκου που είναι υπεύθυνος για τις ενέργειες της νεαράς όχι «λαϊκίστριας» κτλ,  προέδρου.

Που θυμίζω ότι είχε κρίνει το 2010 σύμφωνη με το Ελληνικό (και όχι το γερμανικό) Σύνταγμα,  την υποδούλωση της πατρίδας μας.

Και  όχι ελάσσονος σημασίας. Είναι δυνατόν η πρόεδρος της Δημοκρατίας να κυκλοφορεί συνεχώς με ένα «μάγκικο»  παντελόνι; Με το εικονιζόμενο σουλούπι;

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive