Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Νεα ΦΑΠΑ στον Κυριάκο. «Όχι» ΚΑΙ τον από Π.Ο.Υ. στην ΑΘΛΙΑ πρόταση Κ.Μητσοτάκη για το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ διαβατήριο εμβολιασμού!

O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εμφανίστηκε αρνητικός στην πρόταση του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη 

για την δημιουργία διαβατηρίου εμβολιασμού...   Ειδικότερα, η επιτροπή έκτακτης ανάγκης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που ολοκλήρωσε το απόγευμα την συνεδρίαση της, συνιστά στις χώρες να μην απαιτούν αποδείξεις εμβολιασμού από εισερχόμενους ταξιδιώτες αλλά να εφαρμόσουν συντονισμένα, τεκμηριωμένα μέτρα για ασφαλή ταξίδια σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές που έχουν προταθεί.  Για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού ζητά την παγκόσμια επέκταση εντοπισμού της αλληλουχίας των γονιδιωμάτων και της ανταλλαγής δεδομένων, ενώ προτρέπει τους κατασκευαστές εμβολίων να ενισχύσουν την παροχή δεδομένων ασφαλείας και αποτελεσματικότητας σε πραγματικό χρόνο, ώστε να επιταχύνεται η διαδικασία έγκρισης  Όσον αφορά τα έγγραφα επίδειξης εμβολιασμού η επιτροπή κρίνει ότι η επίδραση των εμβολίων στη μείωση της μετάδοσης είναι ακόμη άγνωστη και η τρέχουσα διαθεσιμότητα εμβολίων είναι πολύ περιορισμένη, να μην απαιτούνται από τις χώρες αποδείξεις εμβολιασμού σε εισερχόμενους ταξιδιώτες αλλά να εφαρμοστούν συντονισμένα, τεκμηριωμένα μέτρα για ασφαλή ταξίδια και να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις βέλτιστες πρακτικές για τις οποίες έχουν ενημερωθεί από τον ΠΟΥ.

3 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=wv7S-CTNUlg&feature=emb_title Hol Od vs Paschalis Kamora icct.nl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα γιατι του χαλατε του Κουλη τον ναζισμο του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στόν έλληνα ψηφοφόρο ισχύει απόλυτα
    τό : Πιό μαλάκας,...πεθαίνεις.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive