Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

ΤΡΕΛΑΊΝΟΜΑΙ!! Απίθανη δήλωση Α.Γεωργιάδη: «Οι άνθρωποι της εστίασης δεν βιάζονται να ανοίξουν!» Μάλλον προτιμανε τη φυλακή ή το θανατο.(βίντεο)

Σε μία απίστευτη δήλωση προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης καθώς είπε ότι οι άνθρωποι της εστίασης δεν βιάζονται να ξανά ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους(!).... σημειώνοντας ότι το αίτημα των επικεφαλής του κλάδου προς την κυβέρνηση ήταν «μη βιαστείτε να ανοίξετε».

Βέβαια σύμφωνα με τον  πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά το 50% των επιχειρήσεων εστίασης είναι έτοιμες να βάλουν λουκέτο και 500.000 άνθρωποι να μείνουν στον δρόμο. Άρα το πως γίνεται να ζητούν από τον κ.Γεωργιάδη να μην ανοίξουν τα μαγαζιά είναι ένα εύλογο ερώτημα. 

Η κυβέρνηση έκλεισε την εστίαση από τις 7 Νοεμβρίου και πλέον είναι άγνωστο πόσα από τα μαγαζιά έχουν βάλει ήδη χρεοκοπήσει και δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν ξανά.

Για το ζήτημα της επαναλειτουργίας, του χειμερινού τουρισμού, είχε αντίθεση άποψη από την εστίαση.

«Μου έκανε η αρνητική εντύπωση η διάσταση που πήρε το ζήτημα στον Τύπο» είπε και συνέχισε: «Τι να πούμε σε αυτούς τους ανθρώπους (σ.σ. όσους απασχολούνται στον χειμερινό τουρισμό) να πάνε να πνιγούνε, να πεθάνουν, να μείνουνε άνεργοι; Έχουμε έναν κλάδο, τον χειμερινό τουρισμό, ο οποίος είναι ο μοναδικός κλάδος που δεν μπορεί να δουλέψει άλλη εποχή» πρόσθεσε.

Τόνισε, επί τούτου, ότι το πλάνο για την επαναλειτουργία του χειμερινού τουρισμού εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά «η προτεραιοποίηση γίνεται από την κυβέρνηση. Προσπαθούμε να κρατήσουμε βιώσιμους τους κλάδους που πλήττονται». (σσ. Δηλαδή η εστίαση δεν πλήττεται;). 

Σχετικά με την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις τρεις πρώτες μέρες.

«Οι πρώτες ημέρες μας δικαίωσαν. Και ο τζίρος είναι πολύ υψηλός και τα μέτρα ασφαλείας τηρούνται. Έκανα αρκετούς περιπάτους σε διάφορες περιοχές να δω αν τηρούνται τα μέτρα. Άπαντες φοράνε μάσκα. Είναι πολύ εντυπωσιακό. Είμαστε μια χώρα που η εφαρμογή της μάσκας ξεπερνάει το 90%. Και οι επιχειρηματίες τηρούν τα μέτρα».

Σχολές χορού

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του υπουργού, στην εκπομπή παρενέβη, η κ. Ελισάβετ Γεωργούδη, η οποία διαθέτει σχολή χορού και εξέφρασε στον Άδωνι Γεωργιάδη τα αιτήματα του κλάδου της.

«Ως εκπρόσωπος της κυβερνήσεως ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Τίποτα από αυτά δεν θα θέλαμε να έχει συμβεί. Δεν είμαι γιατρός, αλλά από αυτά που ακούω στις συνεδριάσεις με τους ειδικούς η άποψή τους είναι ότι η άθληση σε κλειστούς χώρους, και ο χορός έχει κάποια κίνηση και σωματική επαφή, ενέχει μεγάλο κίνδυνο διασποράς του ιού» ανέφερε.

3 σχόλια:

  1. εισαι τρελος αφου τοτε γιατι τρελενεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. www.chem.uoa.gr Γιατι ταγκαρεις αυτο το αρχη δη; Πού θα καταληξει ο Β. Οθυνος στο Καμοριδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με αυτα που εχει κανει αυτος ο παραφρων
    απορω πως τον εχουν στην νεα δημοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive