Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Τώρα είναι η ώρα για καθολική αντίσταση ...

Ο κόσμος του 2021 δεν μπορεί να επιστρέψει, λες και με μαγεία και σε αντίθεση με το χρόνο, στην κατάσταση που ήταν το 1992. Αυτή η παλινδρόμηση που οραματίζεται το βαθύ κράτος που ελέγχει άμεσα ή έμμεσα περισσότερες από 160 χώρες του πλανήτη στοχεύει στη διατήρηση ενός παλιού αβάσιμου status quo αγγείου ψεμάτων και της πιο βρώμικης προπαγάνδας. Η απόλυτη αποτυχία των μέσων μαζικής ενημέρωσης της καθολικής συσκευής προπαγάνδας και η δυσπιστία της μεταξύ της κοινής γνώμης αφήνει... περιθώρια σε όσους είναι οι πραγματικοί κύριοι του παιχνιδιού να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία μαζικού ελέγχου που είναι οι γίγαντες των τεχνολογιών του Διαδικτύου. 

Οι εγκληματικές ενέργειες εμπρός εταιρειών όπως το Facebook Inc., το Twitter, το WhatsApp, το Instagram, το Snapchat και άλλοι όλοι από το Deep State εκτίθενται πλέον στον μεγαλύτερο αριθμό. Αυτές οι εταιρείες κελύφους έχουν υπερβολική ισχύ πολύ μεγαλύτερη από εκείνη των εθνών-κρατών και επιβεβαιώνουν την οριστική εξαφάνιση οποιασδήποτε μορφής έννοιας που συνδέεται με αυτήν της κυριαρχίας. Οι κυρίαρχοι είναι πολύ μεγάλοι ουτοπικοί αποσυνδεδεμένοι εντελώς από την πραγματικότητα. Όταν μια εταιρεία όπως το Twitter υπερηφανεύεται για τον εαυτό της το «κυρίαρχο» δικαίωμα να καρφώνει το ράμφος στον κατεστημένο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και να λογοκρίνει τον Ανώτατο Ηγέτη της Ιρανικής Επανάστασης, είναι επειδή οι διεθνικές ελίτ για τις οποίες αυτοί οι μεγάλοι οι εταιρείες που εργάζονται δεν ενδιαφέρονται για καμία έννοια κυριαρχίας, έθνους-κράτους ή άλλες σχετικές έννοιες. Εάν ο κόσμος εξακολουθεί να μοιράζεται τα έθνη-κράτη, είναι μόνο να κρατήσει καλύτερα τα ολοένα και πιο χωρίς εγκέφαλο ανθρώπινα βοοειδή σε περιβλήματα, εν αναμονή της δημιουργίας άλλων πιο λεπτών μέσων καταστολής και ελέγχου. Έθνος-κράτος ή άλλες σχετικές έννοιες. Εάν ο κόσμος εξακολουθεί να μοιράζεται τα έθνη-κράτη, είναι μόνο να κρατήσει καλύτερα τα ολοένα και πιο χωρίς εγκέφαλο ανθρώπινα βοοειδή σε περιβλήματα, εν αναμονή της δημιουργίας άλλων πιο λεπτών μέσων καταστολής και ελέγχου. Έθνος-κράτος ή άλλες σχετικές έννοιες. Εάν ο κόσμος εξακολουθεί να μοιράζεται τα έθνη-κράτη, είναι μόνο να κρατήσει καλύτερα τα ολοένα και πιο χωρίς εγκέφαλο ανθρώπινα βοοειδή σε περιβλήματα, εν αναμονή της δημιουργίας άλλων πιο λεπτών μέσων καταστολής και ελέγχου.

Στην πραγματικότητα, ο κόσμος που προκύπτει από τη Συνθήκη της Βεστφαλίας δεν υπάρχει πλέον. Εκείνη την ημέρα μετά την κατάρρευση της Διάσκεψης της Γιάλτας το 1945. Η κυριαρχία δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά.

Οι ελίτ που τραβούν τις χορδές του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος δεν έχουν πλέον φαντασία και λείπουν απόλυτα στο πνεύμα της καινοτομίας. Διαφορετικά, δεν θα επέστρεφαν ποτέ ένα διεφθαρμένο cacique όπως ο Joe Biden και θα τον έβαζαν στον καθαρά συμβολικό ρόλο του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή η ανάρτηση έχει γίνει πραγματική ντροπή για να διασκεδάσει τον λαό προς την κατεύθυνση της σκέψης ενός λαμπρού συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας όπως ο Philip K. Dick. Οι μάγοι του Οζ έχουν μειώσει έτσι το σύνολο των ηγετών μίας χρήσης του λεγόμενου ελεύθερου κόσμου, δηλαδή υποδουλωμένου, στους ρόλους των μαριονετών που εκτελούν οδηγίες απλού προσανατολισμού με τον προφανή στόχο της αποξένωσης του ανθρώπινου είδους. και τον υπερανθρωπισμό. Αλλά στο τέλος είναι η χειρότερη υποδούλωση του είδους από την αρχή των πρώτων ανθρώπινων ομάδων.

Το πρώτο ένστικτο ενός φυσιολογικά συγκροτημένου ατόμου είναι η άρνηση της δουλείας. Αυτή η άρνηση μπορεί να λάβει πολλές διαφορετικές μορφές, από σιωπηλή αποδοκιμασία έως βίαιη δράση. Ωστόσο, όλοι ζούμε σε εποπτευόμενα περιβλήματα και είμαστε όλοι σκλάβοι σε περισσότερο ή λιγότερο τυποποιημένα κοινωνικοοικονομικά συστήματα παρά την αντίσταση ορισμένων χωρών ή κοινωνιών σε αυτό να σταματήσει.

Το επόμενο βήμα είναι το χειρότερο από όλα. Το να αντιταχθείς δεν είναι μόνο ένα αντανακλαστικό επιβίωσης, αλλά μια απόλυτη υποχρέωση να αποφύγεις τη δημιουργία μιας χαμογελαστικής και ολοκληρωτικής εποχής της δουλείας. Ανεξάρτητα από την εθνικότητα, τη θρησκεία, την εθνικότητα, τη γλώσσα, την ιδεολογία, την καταγωγή, το δόγμα ή το ταλέντο, είμαστε απλά "προϊόντα" ενοικίου και σειριακοί αριθμοί για τους περισσότερους τυχεροί για εμάς.

Το Revolt είναι ένα υγιές αντανακλαστικό επιβίωσης. Αντιμέτωποι με αυτές τις παλινδρομήσεις, η επανάσταση είναι ένας ιερός δρόμος. Δεν είμαστε πια ανυψωμένοι πολεμιστές με παραισθησιογόνα φυτά, αλλά ξέρουμε ακόμα πώς να δημιουργήσουμε μια κίνηση αδράνειας που παρεμποδίζει την πρόοδο του ατμομηχανή. Σε αυτήν την περίπτωση, ήρθε η ώρα να εισέλθουμε σε έναν τρόπο έξυπνης πολιτικής ανυπακοής και να μάθουμε πώς να λέμε όχι με συνέπεια. Είναι η εποχή της άρνησης. Αυτό δεν θα αποτρέψει το σύστημα και τα υποσυστήματά του από τη συνέχιση της καταστολής χτυπώντας όπου πονάει. Αλλά θα τους δείξει ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι (Άνθρωποι) ξύπνιοι και ανθεκτικοί στην προπαγάνδα τους. Θα έρθει η μέρα που θα έρθουν εκείνοι που θα πάρουν όπλα για να μας απελευθερώσουν από αυτές τις δυνάμεις του κακού και της αναταραχής στον πλανήτη Γη.

Ας μας κατηγορήσουν για συνωμοσία και να συνδέσουν αυτόν τον όρο με την τρομοκρατία. Οι χειρότεροι συνωμότες είναι εκείνοι που αρνούνται οποιαδήποτε συνωμοσία και κρύβονται πίσω από μια ψευδή πραγματικότητα που επιβάλλεται από τα ΜΜΕ και την προπαγάνδα. Δεν θα μας πάρουν. Θα νικήσουμε!

Η παγκόσμια επανάσταση είναι μια αναπόφευκτη θυσία.

Δεν είμαστε πλέον απλοί παρατηρητές και, επιπλέον, δεν μπορούμε πλέον να έχουμε την πολυτέλεια να παρατηρούμε την υποδούλωσή μας από διεφθαρμένους και απάνθρωπους τρελούς. Είμαστε η αντίσταση.

Ζήτω η αντίσταση!

https://strategika51.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive