Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Η Σοφία Μπεκατώρου υποψήφια με τη ΝΔ; «Όταν τελείωσε !!! συνειδητοποίησα ότι με είχε ... βιάσει». ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκαλούν λεπτομέρειες από την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου για την καταγγελία της περί βιασμού από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας το 1998 και προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στον χώρο του αθλητισμού.... Η Real News δημοσιεύει αποσπάσματα από την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία στις 13 Νοεμβρίου κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργούταν έπειτα από παραγγελία του αθλητικού Εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας.

Διαβάστε τι κατέθεσε μεταξύ άλλων η Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοϊας:

«Μου πρότεινε να ανέβω στο δωμάτιο του, εγώ αρνήθηκα και στη συνέχεια προσπάθησε να με πείσει με κολακευτικά σχόλια, λέγοντας ότι δεν θα γίνει τίποτα. Στο δωμάτιο έγινε πιο φορτικός, με αποκορύφωμα τη σεξουαλική αποπλάνηση. Δυστυχώς, δεν αντιστάθηκα, διότι ένιωθα ότι είναι κάποιος που μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μου και το όνειρό μου, που μόλις είχε πραγματοποιηθεί κερδίζοντας την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς στο Σίδνεϊ, ενώ ήλπιζα ότι θα σταματήσει από μόνος του.

Επέστρεψα στο δωμάτιο μου, ήμουν αηδιασμένη και ανήμπορη. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πως ένας άνθρωπος που τον είχα σαν πατέρα μου εκμεταλλεύτηκε τη θέση ισχύος του κατά αυτόν τον τρόπο. Δεν ανέφερα τίποτα σε κανένα μέλος της ομάδας από ντροπή, νιώθοντας ένοχη που δεν είχα αντιδράσει με διαφορετικό τρόπο.

Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα το ανέφερα στον σύντροφο μου, ο οποίος ήθελε να του επιτεθεί και να του ζητήσει τον λόγο, ωστόσο του ζήτησα να μην αντιδράσει, γιατί στην ομοσπονδία δεν άφηναν σε κανέναν το περιθώριο να εξελιχθεί αν δεν ήταν συμβατός με την πολιτική τους.
Ο άνθρωπος αυτός εξακολουθεί να κατέχει σημαντική θεσμική θέση στην ομοσπονδία και επειδή θα ήθελα να προστατέψω άλλες κοπέλες, αποφάσισα να καταγγείλω το συμβάν έχοντας πλήρη επίγνωση των όσων λέω».

Η Σοφία Μπεκατώρου υποψήφια με τη ΝΔ – Όλο το παρασκήνιο

Εισηγήσεις να τοποθετήσει τη Σοφία Μπεκατώρου σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ δέχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Σοφία Μπεκατώρου πιθανότατα να είναι υποψήφια με τη ΝΔ, στις επόμενες εκλογές.

Ανεξάρτητα το πότε θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στην «γαλάζια» παράταξη σκέφτονται το ενδεχόμενο να κάνουν πρόταση στην πρώην Ολυμπιονίκη που έφερε στο φως της δημοσιότητας τη δική της περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων και να φουντώνει το κίνημα #MeToo και στην Ελλάδα.

Η απόφαση της Σοφίας Μπεκατώρου να καταθέσει όσα έζησε στο παρελθόν από παράγοντα της ιστιοπλοΐας ώθησε και άλλους αθλητές και όχι μόνο, να βγουν να καταγγείλουν ανάλογες επιθέσεις που δέχθηκαν.

Σε αυτό το πλαίσιο μια ενδεχόμενη εκλογή της Μπεκατώρου στη Βουλή, πέρα από τα πολλαπλά μηνύματα στην κοινωνία, θα της έδινε και την ευχέρεια να αναδεικνύει τέτοιου είδους θέματα.

Βέβαια είναι ακόμα νωρίς για οριστικές αποφάσεις αλλά υπάρχει ανοιχτή γραμμή του Μαξίμου με την πρώην Ολυμπιονίκη.

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>

https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/277926_mpekatoroy-otan-teleiose-syneiditopoiisa-oti-me-eihe-biasei

3 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=tcd59zMIadk Δειμος Αθηναιων: Χαιρετισματα στον πολυλωγα πατερα σου, Πασχαλη Καμορα noa.gr  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AKOYΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.... ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΩ ................... ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive