Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Νέα ΜΑΛΑΚΙΑ, Νέο «ορφανό» κρούσμα του μεταλλαγμένου ιού -και καλά- εμφανίστηκε στην Αττική, ε, αμα είναι ορφανό το καημένο ας το ..μαζέψουνε στό Μαξίμου, στη Βουλή, στα κόμματα κ.λ.π.

ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ -ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ- Τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ!! Ένα ακόμη κρούσμα του μεταλλαγμένου στελέχους του κορονοϊού -λεμε τώρα- εντοπίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αττική, όπως μας ενημέρωσε το ΣΚΑΪ -που λέει ΜΟΝΟ "αλήθειες"... Οι επιστήμονες είναι ανήσυχοι καθώς το νέο αυτό κρούσμα εντοπίστηκε στην κοινότητα και είναι «ορφανό» δηλαδή το άτομο δεν είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό, ούτε προκύπτει επαφή του με επιβεβαιωμένο κρούσμα.Έτσι λοιπόν, αυτό είναι το τρίτο «ορφανό» κρούσμα που εντοπίστηκε στην Ελλάδα, με τα δυο εξ αυτών να βρίσκονται στην Αττική και ένα στην Κρήτη. Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών του, προκειμένου να περιοριστεί πιθανή περαιτέρω διασπορά. Συνολικά στην Ελλάδα έχουν εντοπιστεί 27 κρούσματα της μετάλλαξης του φονικού ιού, ωστόσο αυτά τα τρία «ορφανά» τρομοκρατούν τους ειδικούς.

3 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive