Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΑΡΕΚΛΑ” Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ – ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ, ΕΛΥΝΕ ΚΑΙ ΕΔΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ – “ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ” Η ΝΔ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ [ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Λεπτομέρειες για τo προφίλ του Αριστείδη (Τέλη) Αδαμόπουλου, αποκαλύπτονται τις τελευταίες ώρες. Να υπενθυμίσουμε ότι αυτός ο κύριος κατηγορείται από την ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από επί σειρά ετών παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας...

Το αν όντως προέβη σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη, θα το κρίνει η Δικαιοσύνη και μόνο αυτή. Ωστόσο, με την έκταση που έχει πάρει το θέμα, οι πολιτικές προεκτάσεις είναι τεράστιες αφού οι σχέσεις του με τη ΝΔ είναι ιδιαιτέρως στενές.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του η aftodioikisi.gr , ο Αριστείδης  Αδαμόπουλος πρόκειται για έναν «σκληρό» δεξιό, στενό πολιτικό φίλο του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, πρόσωπα με γνώση των όσων συμβαίνουν στην Ανατολική Αττική, όπου εκλέγεται ο νυν υπουργός Εσωτερικών, τονίζουν ότι πρόκειται στην ουσία για έναν από τους «κομματάρχες» του Μάκη Βορίδη στην περιοχή.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο κ. Βορίδης ήταν, όπως πάντα, επίτιμος καλεσμένος στην κοπή πίττας του Ναυτικού ομίλου Ραφήνας ΑΛΚΥΩΝ, όπου ο Τ. Αδαμόπουλος είναι πρόεδρος.

adamopoulos_voridis adamopoulos1_voridis

Με κοινοτάρχη πατέρα και αδελφό

Άλλωστε, ο Τέλης (όπως τον φωνάζουν όλοι) είναι από ισχυρή οικογένεια του Πικερμίου. Ο πατέρας του, φέρεται να διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Πικερμίου επί 30 χρόνια, ενώ ο αδελφός του Θανάσης είναι άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης και επιχειρηματίας του Πικερμίου.

Συγκεκριμένα, είναι πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πικερμίου στο δήμο Ραφήνας  -Πικερμίου. Ενώ από το 2006 έως το 2010 είχε διατελέσει πρόεδρος  της τότε κοινότητας Πικερμίου. Παράλληλα έχει δημιουργήσει ένα εμπορικό κέντρο στην περιοχή και αλυσίδα καταστημάτων.   https://www.makeleio.gr/

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive