Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Προτείνω 10.000 € πρόστιμο Τι θα πει 300 ή 500 € πρόστιμο;;; Μισές δουλειές θα κάνουμε;; Του Γιάννη Δαραβίγκα

Ας ορίσει ο πρωθυπουργός, τουλάχιστον 10.000 € πρόστιμο στους παραβάτες των μέτρων για τον κορωνοϊό για να ξεμπερδεύουμε. Παράλληλα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους βουλευτές του, να τον αποθεώνουν με αλαλαγμούς, όρθιοι πάνω στα έδρανα της Βουλής. Δυστυχώς όμως το πρόβλημα δεν είναι το ύψος του προστίμου. Το πρόβλημα δεν είναι ποσοτικό. Το πρόβλημα είναι ποιοτικό. Δεν νομίζω ότι περιποιεί τιμή στους κυβερνητικούς βουλευτές να χειροκροτούν τον πρωθυπουργό για την αύξηση του προστίμου σε 500 € και ακριβώς οι ίδιοι άνθρωποι,... μετά από λίγη ώρα τον ξαναχειροκρότησαν που "μείωσε" το πρόστιμο στα 300 €. Ερώτηση κρίσεως: πότε άραγε, οι βουλευτές της ΝΔ, με ελεύθερη βούληση, χειροκρότησαν τον πρωθυπουργό;; Για τα 500 € ή για τα 300 €;; Τι ακριβώς ήθελαν να δείξουν;; Τι ακριβώς πέτυχαν;;
Κατά την εκτίμησή μου απλώς αυτοεξευτελίστηκαν και στις δύο περιπτώσεις, μιας και τέτοια φαινόμενα φέρνουν στον νου, εικόνες από την Βόρειο Κορέα.
Γ.Δ

1 σχόλιο:

  1. 1000000 € καί λίγα είναι
    τσιγγουνιές θά κανουμε.
    ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΕΛΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive