Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Δ. ΓΑΚΗΣ: ”Οι εμβολιασμένοι μπορούν να να μεταδίδουν το ιό – Με το εμβόλιο δεν τελειώνουμε με τις μάσκες” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Αποκαλυπτικός για ακόμα μια φορά ο χειρουργός και πρώην Διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, ο οποίος μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στον Στέφανο Δαμιανίδη στάθηκε στην αποκάλυψη των Βρετανών ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί παραμένουν να είναι μεταδοτικοί... γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα ξεμπερδέψουμε καθόλου εύκολα από τις μάσκες και τα μέτρα για τον κορονοιο…Αναφορικά μάλιστα με την παραγωγή του εμβολίου, έκανε λόγο για «πόλεμο» μεταξύ φαρμακευτικών εταιρειών, λέγοντας ότι η φωτιά στο εργοστάσιο της Astra Zeneca στην Ινδία… μόνο τυχαία δεν ήταν.

Τέλος επεσήμανε για ακόμα μια φορά ότι σε ότι έχει να κάνει με τος μακροχρόνιες παρενέργειες του εμβολίου παραμένουμε στο σκοτάδι, ως αποτέλεσμα των βεβιασμένων ελέγχων του εμβολίου που μας καλύπτουν μόνο για ένα 6 μηνο… από εκεί και πέρα σκοτάδι σημείωσε!

Δείτε εδώ τη συνέντευξη στην εκπομπή FOCUS ΣΤΗ 1:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive