Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Άδωνι κλείσε το κουτάκι με τις μαλακίες, φλομώσαμε πια. Αυστηρή προειδοποίηση Γεωργιάδη: Εάν δεν υπάρξει συμμόρφωση θα πάρουμε πίσω όλα τα μέτρα

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στην ενημέρωση για το άνοιγμα της αγοράς προειδοποίησε πως αν δεν υπάρξει συμμόρφωση των πολιτών, τότε όλα τα μέτρα θα παρθούν πίσω. Αρχικά ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε:...

«Ένα μήνα πριν αποφασίσαμε το click away λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων. Σήμερα μετά από μαραθώνια συζήτηση στην Επιτροπή, πήραμε την έγκριση για την επαναλειτουργία του λιανικού εμπορίου από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Επίσης, θα μπορέσουν να ξεκινήσουν πάλι την παροχή υπηρεσιών οι δραστηριότητες :

  • Δραστηριότητες κομμωτηρίων, κουρείων και κέντρων αισθητικής.
  • Υπηρεσίες Διαιτολογίας.
  • Υπηρεσίες Διαιτολογικών Μονάδων με εξαίρεση την άσκηση.
  • Υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας».

Στη συνέχεια ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε: «Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Η πρόοδος που κάναμε είναι μεγάλη και δεν ήρθε ούτε χωρίς προσπάθεια, ούτε χωρίς κόστος. Η κατάκτηση της καλής επιδημιολογικής εικόνας δεν πρέπει να χαθεί».

Ο κ. Γεωργιάδης προειδοποίησε πως: «Να κάνουμε μια συμφωνία ευθύνης ότι θα τηρήσουμε τα μέτρα απαρέγκλιτα. Αν υπάρξει τάση επαναφοράς των κρουσμάτων θα είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε πίσω τα μέτρα. Σε αυτή την περίπτωση ρισκάρουμε "έκρηξη" της πανδημίας και άρα αναστέλλουμε τα μέτρα» επανέλαβε.

Και κατέληξε λέγοντας: «Πάρα πολλές επιχειρήσεις έχουν δεχτεί δυσβάστακτο κόστος. Αν όλοι μαζί τηρήσουμε τα μέτρα, είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά. Αν κάτι δεν πάει καλά το υπουργείο θα είναι έτοιμο να συμβάλλει.  Είναι η ώρα όλοι οι Έλληνες, να βάλουμε πλάτη σαν μια γροθιά να ξεπεράσουμε την κρίση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive