Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Νικόλας Γιατρομανωλάκης. Ο πρώτος δηλωμένος γκέι υπουργός.

Υπήρξε Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας στο «Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος», και αυτό φαίνεται ότι είχε άμεση σχέση με την είσοδο του στην κυβέρνηση. Πρώην συνδικαλιστής της ΛΟΑΤΚ Κοινότητας.... τον είχε τοποθετήσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν στην θέση του πανίσχυρου Γενικού Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού, με αρμοδιότητα ΚΑΙ για τον Κινηματογράφο και τον αναβάθμισε τώρα σε υφυπουργού στο ίδιο υπουργείο, αρμοδίου για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού.
Να επισημάνω ότι ήταν στο "ποτάμι' του Σταύρου Θεοδωράκη και αποχώρησε μετά από διαφωνία που είχε μαζί με τον αρχηγό του σε θέματα γιατί δεν ήταν αρκετά υποστηρικτικός προς το Ομοφυλόφιλο Κίνημα απ όσα διαβάζω σε δημοσίευμα.
Ήταν αρθρογράφος στην Athens Voice όπου και αποχώρησε όταν έγινε Γενικός Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού.
Ήταν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, του Γάμου των ομοφυλοφίλων και της υιοθέτησης παιδιών από τους ομοφυλόφιλους, αλλά και με επανειλημμένα άρθρα του ζητούσε να ανοίξουμε τα σύνορα και να δεχτούμε ΟΛΟΥΣ τους λαθροπρόσφυγες που ζητάνε άσυλο στην Ελλάδα, διότι αυτό επιβάλλει ο Νομικός μας Πολιτισμός και η Συνθήκη της Γενεύης!..
Στις 29 Δεκεμβρίου 2015, σε άρθρο του στην «Athens Voice», εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στους «Βούδες» της Νέας Δημοκρατίας, επειδή επέλεξαν να απουσιάσουν από την Βουλή, κατά την ψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης των Ομοφυλοφίλων!..
Έγραφε τότε επί λέξει ο Νικόλας: «Ντρέπομαι για τους ανθρώπους που θεωρούν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά ηγέτες. Ο ηγέτης δεν είναι a la carte και όποτε τον συμφέρει. Είναι πάντοτε παρών, έχει άποψη και την εκφέρει. Δεν ήταν το θέμα αρκετά σοβαρό για τα κυβικά τους, αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελαν να περάσουν;
Στο παρελθόν έχει δηλώσει και αγνωστικιστής ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive