Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Κέντρα κράτησης για τους αρνητές της πανδημίας εξετάζει η Γερμανία

Μια νέα αμφιλεγόμενη στρατηγική για την τήρηση των μέτρων προστασία από τον κορωνοϊό προωθεί η Γερμανία. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Welt» εξετάζουν το ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρων κράτησης για όσους αντιδρούν ή παραβιάζουν τα μέτρα....

Μια νέα στρατηγική με σκοπό τη διασφάλιση της τήρησης των μέτρων προωθεί η Γερμανία, όπου τα συνολικά κρούσματα κορωνοϊού έχουν ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια και οι θάνατοι τους 47.000.
Εν μέσω έξαρσης της πανδημίας στη χώρα, όσοι Γερμανοί αρνούνται να αυτοαπομονωθούν ύστερα από επαφή με κρούσμα κορωνοϊού, θα οδηγούνται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε ειδικά κέντρα κράτησης, όπου θα βρίσκονται και υπό την επίβλεψη της αστυνομίας.
Τα ειδικά κέντρα κράτησης σε όλη τη Γερμανία δημιουργούνται για εκείνους που δεν υπακούουν στο lockdown, ακόμη και μετά την επιβολή προστίμων.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:


πηγη

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive