Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Δομή της φρίκης το Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης: Μαχαιρώματα, συμπλοκές και σεξουαλικές κακοποιήσεις

Λαθρομετανάστης εισέβαλε στον χώρο διαμονής  και  τραυμάτισε με μαχαίρι ομοεθνή του.Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα μαχαιρώματα στο Καρά Τεπέ, όπου διαμένουν αλλοδαποί, ένα εκ των οποίων έγινε μόλις λίγες ώρες προτού μπει ο νέος χρόνος....

Το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ένας νεαρός λαθρομετανάστης, που ήταν οπλισμένος με μαχαίρι, εισέβαλε στον χώρο διαμονής άλλου λαθρομετανάστη και τον τραυμάτισε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Το θύμα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης και οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος άρχισαν προανάκριση, η οποία αποκάλυψε τα στοιχεία του δράστη. Λίγο μετά οι άνδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου συνέλαβαν τον νεαρό λαθρομετανάστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μαχαίρι και ένας σουγιάς. Ο λαθρομετανάστης κατηγορείται για τα αδικήματα της διατάραξης της οικιακής ειρήνης και της πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ήταν η πολλοστή φορά που αναστατώνεται από αιματηρό επεισόδιο η δομή στην περιοχή Μαυροβούνι ή αλλιώς Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης, που αντικατέστησε την καμένη Μόρια. Τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, οι τραυματισμοί, οι άγριες συμπλοκές, οι ληστείες, οι βιασμοί, ακόμα και οι… λιθοβολισμοί (!) μεταξύ κάποιων εκ των περίπου 8.000 λαθρομεταναστών που ζουν στη δομή φιλοξενίας αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο

Πριν από λίγες εβδομάδες η κοινή γνώμη είχε συγκλονιστεί, όταν έγινε γνωστό πως ένα τρίχρονο κοριτσάκι είχε βρεθεί αιμόφυρτο και χωρίς τις αισθήσεις του στις τουαλέτες του καταυλισμού, έχοντας υποστεί σεξουαλική κακοποίηση! Σύμφωνα με καταγγελίες, καθημερινά υπάρχουν κρούσματα σεξουαλικής βίας μέσα στη δομή (όπως και παλιότερα στη Μόρια), με αποτέλεσμα οι οικογένειες να ζουν υπό το καθεστώς τρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive