Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Η.Π.Α: Οι «Δημοκρατικοί» του Biden θα απαγορεύσουν στους υποστηρικτές του Trump να εισέρχονται στο στρατό και να διεκδικούν ομοσπονδιακές θέσεις εργασίας. Δικτατορία;


Απίστευτη και αντιδημοκρατική προσπάθεια εκτόπισης των εκατομμυρίων Αμερικανών που ψήφισαν τον Donald Trump το 2016 και το 2020.Δεν σταματούν με τον ιδιωτικό τομέα.... 
Πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων φαίνεται ότι θα χρησιμοποιηθεί πλέον στις Η.Π.Α από τη διακυβέρνηση των «Δημοκρατικών» για να αποκλείονται από θέσεις κλειδιά σε σώματα ασφαλείας και ομοσπονδίες όσοι υποστήριξαν τον Τράμπ...! Πόσο μακρυά απέχουμε και στην Ελλάδα από κάτι αντίστοιχο;  

Είναι σαφές ότι η πλειοψηφία των όσων συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στις Η.Π.Α δεν φθάνουν στα ελληνικά Μ.Μ.Ε, τα οποία αρέσκονται στο να σας παρουσιάζουν τον νέο πρόεδρο των Η.Π.Α ως «άγγελο εξ’ ουρανού». Αναλογιστείτε με το παρακάτω κείμενο, τον λόγο που πράττουν κάτι τέτοιο. Ταυτόχρονα συγκρίνετε...εποχές...πολιτικές αντιστοιχείες με την Ελλάδα και σκεφτείτε τι ζούμε ήδη και τι έρχεται...!

Πηγή: Bigleaguepolitics.com

Jordan Epperson

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Καθώς οι συντηρητικοί και τα μέλη του Κινήματος MAGA γενικά συνεχίζουν να αποστραγγίζονται-διαγράφονται με συνοπτικές διαδικασίες από τα κοινωνικά δίκτυα και τους πολιτικούς του κατεστημένου για τα γεγονότα που ξετυλίχτηκαν στις 6 Ιανουαρίου, τα μέλη του Κογκρέσου προχωρούν σε περισσότερες κινήσεις περιορισμού και αποκλεισμού στη ζωή εκείνων που δεν συμμετείχαν καν στην περίφημη «πολιορκία».

Ενώ πολλοί υποστηρικτές του Τραμπ έχουν απορριφθεί αθόρυβα από τους εργοδότες τους, αυτή ήταν σε μεγάλο βαθμό μια κίνηση πολιτικού συμβολισμού για να επιλέξουν με ποιον θέλουν να συνεργαστούν ως ιδιωτικές εταιρείες. Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Stephanie Murphy (D-FL), οι υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ πρέπει να αποκλειστούν και από το δημόσιο τομέα.

Η Murphy, η οποία είναι μέλος της Επιτροπής Ένοπλων Υπηρεσιών του Σώματος, πρότεινε πρόσφατα ένα νομοσχέδιο που θα εμπόδιζε τα μέλη του κινήματος «Stop the Steal» μαζί με τους συνδρομητές του «QAnon» να μπορούν να λάβουν «άδεια ασφαλείας». Οι άδειες αυτές είναι μια αναγκαιότητα για τους Αμερικανούς που επιθυμούν να ενταχθούν στο Στρατιωτικό σώμα των ΗΠΑ και επίσης μια απαίτηση για να αποκτήσουν μια σειρά ομοσπονδιακών θέσεων εργασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive