Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

ΤΙ θα μας ταϊσουν (;)(!). Biden Picks «Ο Μister Monsanto" Ο Tom Vilsack θα είναι επικεφαλής του USDA. (Υπουργείο Γεωργίας)

Υπό τον Ομπάμα, ο Vilsack μας έφερε κλωνοποιημένα ζώα εκτροφής, κρέας που καλλιεργήθηκε και περισσότερους ΓΤΟ από οποιονδήποτε υπουργό Γεωργίας πριν ή μετά "No More Malarkey".Ο Joe Biden μόλις όρισε έναν από τους καλύτερους φίλους της Monsanto για να ηγηθεί του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ....

Κατά τη διάρκεια των οκτώ ετών υπό τον Ομπάμα, ο Τομ Βίλακ κέρδισε το ψευδώνυμο «Mr. Monsanto "για την έγκριση περισσότερων νέων γενετικά τροποποιημένων οργανισμών από οποιονδήποτε Γραμματέα Γεωργίας στην ιστορία, και για την παραγωγή χρημάτων για κάθε έγκριση.

Η Ένωση Βιολογικών Καταναλωτών έχει καταρτίσει μια λίστα ΓΤΟ που πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για:

• Ζαχαρότευτλα Roundup Ready . Ένας δικαστής έκρινε ότι τα ζαχαρότευτλα της Monsanto θα μολύνουν αναπόφευκτα άλλες καλλιέργειες, τελικά «εξαλείφοντας την επιλογή ενός καταναλωτή να τρώει μη γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα».

• Μηδενική έτοιμη άλφα . Το πρώτο γενετικά τροποποιημένο πολυετές της Monsanto έγινε άγριο , κόστισε εκατομμύρια καλλιεργητές μηδικής.

• Το καλαμπόκι του DrantoGard της Monsanto . Οι σπόροι ΓΤΟ στην πραγματικότητα κατέληξαν να αποδώσουν 11% λιγότερο καλαμπόκι από το συμβατικό καλαμπόκι κατά την ξηρασία του 2012.

• Σόγια και βαμβάκι ανθεκτικό στο Dicamba Xtend . Αρκετές πολιτείες έχουν απαγορεύσει το ζιζανιοκτόνο dicamba της Monsanto από την έγκρισή του το 2015, αφού κατέστρεψε και κατέστρεψε εκατομμύρια στρέμματα συμβατικής σόγιας, καθώς και φυτώρια, αμπελώνες, λαχανικά, δέντρα και γηγενή φυτά.

• Γκαζόν έτοιμο για γκαζόν . Ο Vilsack είπε στο Scotts Miracle-Gro ότι δεν χρειαζόταν άδειες για να πουλήσει εμπορικά γενετικά τροποποιημένο γρασίδι.

• Αραβόσιτο . Η Vilsack επέτρεψε στη Syngenta να πουλήσει σπόρους καλαμποκιού με γενετικά τροποποιημένα χαρακτηριστικά που ήταν παράνομα στην Κίνα σε αγρότες των ΗΠΑ. Η καλλιέργεια καλαμποκιού απορρίφθηκε από τις αγορές, κοστίζοντας στους αγρότες 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια.

• Καλαμπόκι μόνο με αιθανόλη. Ακατάλληλο για κατανάλωση από τον άνθρωπο ή τα ζώα, το καλαμπόκι αιθανόλης της Syngenta έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει το γονιδίωμα του βρώσιμου καλαμποκιού όπου συμβαίνει διασταυρούμενη μόλυνση.

• 2,4-D-ανθεκτικό καλαμπόκι, βαμβάκι και σόγια . Ένας γνωστός ενδοκρινικός διαταράκτης, ο Dow's 2,4-D συνδέεται με καρκίνο, διαταραχές του θυρεοειδούς, μειωμένη γονιμότητα και γενετικές ανωμαλίες. Η έγκριση της Vilsack για τις καλλιέργειες αύξησε τη χρήση 2,4-D έως και 600%.

• Πρωτογενείς πατάτες . Ο πρώην επιστήμονας της Monsanto που ανακάλυψε αυτήν την «παρέμβαση RNA» ΓΤΟ αποκάλυψε τους κινδύνους της δουλειάς του τέσσερα χρόνια μετά την έγκρισή του από τον Vilsack. Βρήκε μια συσσώρευση τοξινών στις πατάτες, και ακόμη πιο τρομακτικό, βρήκε ότι το δίκλωνο RNA τους εισέρχεται στην ανθρώπινη κυκλοφορία του αίματος, όπου μπορεί να επηρεάσει τη δική μας κυτταρική λειτουργία.

• Αρκτικά μήλα. Αυτά τα πάντα πράσινα μήλα δεν γίνονται καφέ όταν μώλωπες ή αρχίζουν να σαπίζουν, και ακόμη και διατηρούν τη φωτεινή πράσινη χρωστική τους όταν χυμώνουν. Αυτοί οι ΓΤΟ δημιουργήθηκαν επίσης χρησιμοποιώντας τεχνολογία παρεμβολής RNA .

• Κλωνοποιημένα ζώα. Όταν ο Vilsack ρωτήθηκε το 2010 εάν οι κλωνοποιημένες αγελάδες ή οι απόγονοί τους το έφεραν στην προμήθεια τροφίμων της Βόρειας Αμερικής, ισχυρίστηκε ότι «δεν ήξερε» . Περιττό να πούμε, αυτό προκάλεσε συναγερμό. Ενώ η Ευρώπη απάντησε με εμπάργκο, ο Vilsack άφησε την πόρτα ανοιχτή για κλωνοποιημένα ζωικά προϊόντα να φέρουν την ένδειξη "USDA Organic".

«Είναι πολύ πιθανό οι απόγονοι των κλωνοποιημένων ζώων να χρησιμοποιούνται τώρα για την παραγωγή βιολογικού γάλακτος και άλλων τροφίμων», λέει η Ένωση Βιολογικών Καταναλωτών .

• Υποκατάστατα γαλακτοκομικών προϊόντων Synbio . Η Vilsack επέτρεψε σε εταιρείες όπως η Perfect Day να αρχίσουν να χρησιμοποιούν γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες ζύμης για την παραγωγή συνθετικών υποκατάστατων γαλακτοκομικών προϊόντων. Οι περισσότεροι βίγκαν δεν έχουν ιδέα ότι το μη γαλακτοκομικό τυρί τους είναι γενετική μηχανική προϊόντων.

• Εργαστηριακό κρέας. Η Vilsack έδωσε σε εταιρείες όπως το Memphis Meat το πράσινο φως για να κατασκευάσουν κρέατα που καλλιεργούνται σε κύτταρα χωρίς να απαιτείται επιθεώρηση ή επισήμανση USDA Ένας πρώην υπάλληλος του USDA του κατέληξε να πιέζει για την εταιρεία.

Κάντε κλικ εδώ για να στείλετε στον γερουσιαστή σας ένα μήνυμα που να τους λέει να «ψηφίσει όχι» στον κ. Monsanto για τον Υπουργό Γεωργίας.


1 σχόλιο:

  1. Εργαστηριακό κρέας στον κωλο απο τον πορτοκαλομαλια με την κοκκινη γραβατα σε λιγες μερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive