Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

ΗΡΘΕ το 5G, στον ουρανό "στήνεται" το Κινέζικο 6G

Η Κίνα εκτόξευσε στις 6 Νοεμβρίου 2020 πύραυλο με 13 δορυφόρους 6G. Ο δορυφόρος αυτός χρησιμοποιεί συχνότητες Terrahertz για την 6G. Αυτές είναι υπομιλιμετρικές που βρίσκονται μεταξύ των μικροκυμάτων και του υπέρυθρου φάσματος...

Οπότε επειδή δεν μας αρκούσε η 5τζι φροντίζει η ΝΤΠ μέσω των Κινέζων για τους οποίους φτιαχτήκαν οι Πολυεθνικές και τα Windows (ναι γιατί σίγουρα ελάχιστοι το γνωρίζουν) ώστε να δώσουν την Δυτική τεχνολογία στις σαύρες χωρίς να το καταλάβουν τα πρόβατα της Δύσεως. Άλλωστε είναι ανίκανοι να δημιουργήσουν ΝΕΑ τεχνολογία, μόνο να συντηρούν την υπάρχουσα όσο θα υπάρχει η λευκή πηγή. Το ίδιο συνέβη όταν (χάθηκε) η ήπειρος Μού (κατοικούνταν από Προ-Έλληνες) στον Ειρηνικό. Χάσανε τα πάντα μια και έλλειψε η πηγή για αυτό απομείνανε με την πυξίδα την πυρίτιδα και την τυπογραφία.
Το μέλλον της ανθρωπότητας είναι ζοφερό. Η Ευρώπη θα λιανιστεί από τους Μουσουλμάνους και τους Κινέζους, μερικές δεκάδες χιλιάδες επιστήμονες θα μείνουν ως σκλάβοι.
Αυτό φαίνεται άλλωστε από περίεργες τηλεοπτικές σειρές Sci-Fi εδώ και χρόνια όπου υπάρχει Παγκόσμια υπερκυβέρνηση με εκλεκτούς τους Κινέζους και δευτεροκλασάτους τους Άραβες. Πάντα τα δείχνουν ΟΛΑ από πριν γιατί είναι υποχρεωμένοι από τα τελετουργικά τους σε κοινή θέα. Φυσικά ποιο ζώο να καταλάβει;
Οπότε ΚΑΛΟΨΗΘΕΙΤΕ Μαιμουδάκια μου. Έτσι είναι δυστυχώς ο εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών. Δείτε τι θα γίνει στην Αμερική. Αλλά μην μου στενοχωριέστε και χαλάσετε την ζαχαρένια σας. Η 5τζι με την 6τζι την Μαύρη Χλαπάτσα και τον Τρασχιουμανισμό θα σας φτιάξει 64 φύλα όπως λένε οι ίδιοι, αφού δεν σας άρεσαν τα δυο και μάλιστα κάτω από την Μαύρη Υπεροχή.
Απολαύστε ελεύθερα το .....
@Ίων Μάγγος

1 σχόλιο:

  1. Νά πάνε στό διάβολο ολοι οί αντίχριστοι καί τά σατανικά σας δίκτυα,γαμημένοι διαόλοι,
    καταστέφετε τήν κοινωνία,τήν νεολαία,τίς ζωές μας....
    Στή κόλαση νά πάτε σατανάδες παλιοκαθάρματα ούστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive