Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Με 4 τρόπους μπορεί να βγει το τεστ για τον κορωνοϊό αρνητικό!! Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Μεταφέρω μια επίσημη ιατρική ανακοίνωση άλλης χώρας σχετική με το τεστ για τον κορωνοϊό. Αν αυτή η ανακοίνωση γινόταν στην Ελλάδα είναι βέβαιο ότι θα δημιουργούσε τεράστια ερωτηματικά και οπωσδήποτε εμείς οι Έλληνες θα κάναμε ακριβώς το αντίθετο!.. Διότι ως λαός δεν εμπιστευόμαστε πλέον τις κυβερνητικές ανακοινώσεις στο βαθμό που εμπιστεύονται τις κυβερνήσεις τους π.χ. οι Βορειοευρωπαίοι. Δεν είμαστε Σουηδοί. Ευτυχώς. Το ότι δεν τις εμπιστευόμαστε είναι αποτέλεσμα του ιστορικού των πολικών ηγετών.

Επίσης, φαίνεται μέσα από τέτοια «μικρά» συμβάντα μεγάλης σημασίας, πόσο καλύτεροι είμαστε ως λαός, όχι διότι είμαστε σε υψηλό επίπεδο, αλλά απλώς διότι οι άλλοι είναι χειρότεροι. Μπορεί να μην είμαστε αυτοί που ήμασταν, αλλά ούτε οι άλλοι είναι αυτοί που ήταν. Η καθίζηση είναι γενική.

Η ιατρική ανακοίνωση λοιπόν είχε ως εξής: Όσοι πρόκειται να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού, πριν από το τεστ να μην πίνουν, να μην καπνίζουν, να μην πλένουν τα δόντια τους και να μην χρησιμοποιούν στοματικά διαλύματα».

Απ’ αυτή την ανακοίνωση, και με βάση όσα έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα, προκύπτουν πολλές αλήθειες, και κάποια πράγματα είναι ολοφάνερα μπροστά μας, αλλά δεν τα βλέπουμε διότι συσκοτίζει τον νου μας η ανηλεής προπαγάνδα των ΜΜΕ. Μας έχουν πει να πλένουμε ή και να απολυμαίνουμε τα χέρια μας με απολυμαντικά, αντιβακτηριδιακά, κλπ υγρά, και να φοράμε μάσκα. Ωραία ως εδώ. Γιατί να μην πλένουμε και το στόμα και την ρινική κοιλότητα; Τα τεστ γίνονται στον στοματική και ρινική κοιλότητα. Αυτές είναι οι πύλες εισόδου του ιού στο σώμα μας.

Η ανακοίνωση λοιπόν τι μας λέει; Μας λέει, μην καθαρίζετε την στοματική και ρινική κοιλότητα. «Μην πίνετε», διότι αν πίνουμε έστω νερό, στην ουσία πλένουμε την στοματική κοιλότητα και σκοτώνεται ο ιός πηγαίνοντας στο στομάχι. Διότι όπως λένε, τα υγρά του στομάχου σκοτώνουν τον ιό.

«Μην καπνίζετε», διότι ο καπνός λόγω νικοτίνης έχει αντισηπτικές ιδιότητες, όπως έχει αποδειχθεί σε προηγούμενη δημοσίευση σχετική με το θέμα και γι αυτό επέμεναν τόσο πολύ στην απαγόρευση του καπνίσματος πριν την εξάπλωση του ιού. Επομένως ο καπνός πέρα από τις αντισηπτικές ιδιότητες, μπορεί να δημιουργεί στρώση στην οποία ενδεχομένως να μην μπορεί να επιβιώσει ο ιός.

«Μην πλένετε τα δόντια σας», δηλαδή μην πλένετε το στόμα σας. Δηλαδή τα χέρια μας να τα πλένουμε, αλλά να μην πλένουμε το στόμα μας. Γιατί να μην το πλένουμε αφού μπορούμε;

Και το τελευταίο και καλύτερο. «Μην χρησιμοποιείτε στοματικά διαλύματα». Είναι γνωστό, από διαφημίσεις στοματικών διαλυμάτων ότι πολλά απ’ αυτά σκοτώνουν λίγο λιγότερο από το 100% των μικροβίων. Επομένως, ένα στοματικό διάλυμα είναι πολύ καλό απολυμαντικό και μικροβιοκτόνο για την στοματική κοιλότητα. Γιατί να μην προτρέπεται η χρήσις του;

Επομένως, με βάση όλ’ αυτά που προκύπτουν αβίαστα, αναρωτιέται κανείς. Γιατί να μην πλένουμε και την ρινική μας κοιλότητα; Υπάρχουν συσκευούλες πάμφθηνες, όπως οι Rhino Horn με τις οποίες εύκολα και απλά μπορούν παιδιά και μεγάλοι να πλύνουν ή να απολυμάνουν την ρινική κοιλότητα, κάτι αντίστοιχο δηλαδή που μας είπαν να κάνουμε πλένοντας τα χέρια μας με ανάλογο αντισηπτικό υγρό ή με οινόπνευμα 70%. Ή π.χ. θα μπορούσαμε να εισπνέουμε κάποιο ανάλογο υλικό το οποίο θα σκότωνε τον ιό στην ρινική κοιλότητα, όπως π.χ. γίνεται με τις ειδικές συσκευές που περιέχουν φάρμακο και αποφράζουμε την μύτη μας.

Όσον αφορά το στόμα μας, η πλύση του είναι πολύ πιο απλή με ένα στοματικό διάλυμα καθόσον αυτό σκοτώνει σχεδόν το σύνολο των μικροβίων. Το να έχει κάποιος ένα μικρό μπουκαλάκι με στοματικό διάλυμα, μαζί με το αντισυπτικό χεριών, στην τσάντα του ή στο αυτοκίνητό του δεν θα ήταν καλό; Κοντολογίς, όπως πλένουμε τα χέρια μας και βάζουμε αντισηπτικό το ίδιο θα μπορούσαμε να κάνουμε για την μύτη και το στόμα μας. Δεν είναι δα και κάτι δύσκολο.

Μήπως τελικά έχουμε και άλλα «όπλα» στα χέρια μας με τα οποία μπορούμε να εμποδίσουμε την εξάπλωση του ιού;

Χρήστος Μαντζιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive