Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Πορτογαλία: Πέθανε 41χρονη υγειονομικός και μητέρα δύο παιδιών, μόλις δύο ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο της Pfizer

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς κατέληξε η άτυχη γυναίκα. Παγκόσμιο σοκ από την είδηση θανάτου Χριστιανικής Υγειονομικού υπαλλήλου και μητέρας δύο παιδιών από τη χορήγηση του εμβόλιο της Pfizer... Το γύρο του διαδικτύου πραγματοποιεί η είδηση του θανάτου της 41χρονης Σόνια Ασεβέντο, από την Πορτογαλία,Υγειονομικής υπαλλήλους η οποία κατέληξε δύο μόλις ημέρες από τη στιγμή που πραγματοποίησε το εμβόλιο της Pfizer.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα των δύο παιδιών δεν υπέφερε παρενέργειες μετά τη χορήγηση της δόσης του εμβολίου, στοιχείο που απασχολεί, σε μεγάλο βαθμό τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξε. Η άτυχη γυναίκα εμβολιάστηκε, σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, στις 30 Δεκεμβρίου και έφυγε από τη ζωή την πρώτη ημέρα του 2021.

Πλέον όλες οι ελπίδες για την τεκμηρίωση του θανάτου εναποτίθενται στη νεκροψία η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του αιφνίδιου θανάτου της υγεινομικής υπαλλήλου στην Πορτογαλία.

Η άτυχη γυναίκα εργαζόταν στη μονάδα Παιδιατρικής σε Ινστιτούτο Ογκολογίας στο Πόρτο για περισσότερα από δέκα χρόνια

Αξίζει να σημειωθεί πως 41χρονη γυναίκα ήταν από τους πρώτους οι οποίοι έκαναν το εμβόλιο της Pfizer, γεγονός που ανακοίνωσε και στην προσωπική σελίδα της στο Facebook.

Εντός της ημέρας η εταιρεία της Pfizer πιθανολογείται ότι θα πραγματοποιήσει σχετική ανακοίνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive