Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή στην Τούμπα. Δύο φορές προηγήθηκαν οι κιτρινόμαυροι, δύο φορές ισοφάρισαν οι ασπρόμαυροι

Σε ένα πολύ όμορφο ντέρμπι,  ΠΑΟΚ και ΑΕΚ  έμειναν στο 2-2, με την Ένωση να παραμένει στη 2η θέση και να αφήνει στο -1 τους Θεσσαλονικείς....

Το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό στο πρώτο 15λεπτο, διάστημα από το οποίο μπορεί κανείς να κρατήσει μόνο το σουτ του Λιβάια που απέκρουσε ο Ζίβκοβιτς, για να έρθει αμέσως μετά το γκολ: Στο 18′ ο Κροάτης πέρασε ωραία στον Γκαρσία, αυτός απέφυγε τον Περέιρα και πάσαρε στον Σάκχοφ, ο οποίος τελείωσε σωστά τη φάση εντός περιοχής (0-1).

Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι απείλησαν με την κεφαλιά του Ίνγκασον που έφυγε άουτ και στο 26′ ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία για το 1-1 με το τετ α τετ Κρμέντσικ – Αθανασιάδη, αλλά ο Σβάρνας πρόλαβε να απομακρύνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή, μετά το «τσίμπημα» του επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Η ισοφάριση τελικά, την οποία έψαχναν συνεχώς οι γηπεδούχοι, ήρθε στο 40′ με τον Κρέσπο από κοντά, μετά την απόκρουση του Αθανασιάδη στην κεφαλιά του Ουάρντα, με τις δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

Οταν επέστρεψαν από αυτά, η ΑΕΚ πήρε και πάλι το προβάδισμα. Ήταν το 51ο λεπτό όταν ο Γαλανόπουλος αρχικά έκλεψε από τον Ίνγκασον και στη συνέχεια τελείωσε τη φάση από το δεύτερο δοκάρι, μετά τη σέντρα του Λόπες, γράφοντας το 1-2. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είχε το προβάδισμα, είχε την ψυχολογία και στο 55′ λίγο έλειψε να έχει και προβάδισμα με 1-3, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ μετά το πλασέ του Λιβάια στην κίνηση.

Οι κιτρινόμαυροι έδειχναν να ελέγχουν την κατάσταση, αλλά οι ασπρόμαυροι βρήκαν τον τρόπο για να ισοφαρίσουν ξανά, με το ωραίο σουτ του ΒιεΛιρίνια στο 70′ (2-2). Οι δύο προπονητές έκαναν τις αλλαγές τους ψάχνοντας τη νίκη, αλλά τελικά η ισοπαλία δεν άλλαξε, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να παραμείνει στη 2η θέση και στο +1 από Άρη και ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο (83′ Βαρέλα), Περέιρα (46′ Ροντρίγκο), Σβαμπ, Καντουρί, Ουάρντα (86′ Μουργκ), Α. Ζίβκοβιτς (73΄Αουγκούστο), Τζόλης, Κρμέντσικ (83′ Σφιντέρσκι).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Λόπες, Λάτσι (86′ Τσιγκρίνσκι), Σβάρνας, Μπακάκης, Σάκχοφ (87′ Τάνκοβιτς), Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (71′ Σιμάνσκι), Γκαρσία (96′ Ινσούα), Λιβάια (71′ Ανσαριφάρντ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive