Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Απίστευτη “σφαγή” του προέδρου των πούστηδων Βαλλιανάτου – Αθερίδη: “Σκοτώθηκαν” για χάρη του στυγνού δολοφόνου 11 αθώων Δημήτρη Κουφοντίνα!

Με αφορμή την θέση που πήραν 15 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και ο Θοδωρή Αθερίδη ήρθαν σε αντιπαράθεση. 

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ, στην ανακοίνωσή της με τίτλο: «Η Δημοκρατία δεν εκδικείται» αναφέρει ότι...

η Κυβέρνηση «δικάζει εκ νέου και τιμωρεί εκ νέου, ακόμη και αν έχουν περάσει 19 ολόκληρα χρόνια», ενώ την κατηγόρησε και για παραβίαση του νόμου, καθώς, όπως υποστηρίζουν, «έπρεπε να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού και όχι στον Δομοκό».

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος θέλοντας να στηλιτεύσει την εν λόγω κίνηση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε τον εξής σχολιασμό, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
«Απόψε είμαστε όλοι Δημήτρης Κουφοντίνας! Γιατί η Δημοκρατία δεν εκδικείται τους φυλακισμένους».

H συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στους διαδικτυακούς του φίλους. Ο γνωστός ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, θέλοντας να τοποθετηθεί επί του θέματος, σχολίασε την δήλωση του, ξεκινώντας έτσι ο δημόσιος διάλογος τους.

3 σχόλια:

  1. www.osfp.gr πιστολερω vs Πασχαλη Καμoρα leros.gr https://www.to10.gr/podosfero/superleague/1342549/kostas-mitroglou-11-apantisis-gia-ola-ke-dyo-vinteo-pou-dichnoun-tin-terastia-allagi-tou-pistolero-vids/#dcomments nytimes.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οποιος τραβηξει πιο γρηγορα κερδιζει

    αυτη ειναι ζωη ενα φαρ ουεστ μαλακες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το οτι ο συνηγορος του πολιτη ανελαβε δραση,σας λεει τιποτα.Το οτι στην υποθεση εμπλεκεται η ανεκδιηγητη Νικολαου σας αφηνει αδιαφορους;Και ενταξει ο Βαλλιανατος,προσπαθει να αποδειξει οτι δεν ειναι ο Τιποτας.Καθεσαι τωρα να του εξηγησεις την πνευματικη ανυπαρξια που τον διακρινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive