Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

ΗΠΑ. ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ. Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Μάικλ Φλύν στο vwv.tv

Gen. Flynn: Δεν γνωρίζω το κοινό σας και σε ποιούς απευθύνομαι απόψε αλλά πρέπει να σας πω τα εξής: "Το γεγονός της ΝΟΘΕΙΑΣ και της ΑΠΑΤΗΣ που συνέβη στη χώρα μας δεν θα έπρεπε να συμβεί.Γιατί βαδίζουμε σε ένα σταυροδρόμι της ιστορίας που ΧΩΡΙΣ αμφιβολία αν δεν το ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ , τις προσεχείς εβδομάδες , δε θέλω ούτε να το σκεφτώ τι μπορεί να συμβεί στη χώρα μας..."
Δεν πιστεύω ούτε κατά διάνοια πως η χώρα μας θα δεχθεί ως Πρόεδρο τον Τζο Μπάιντεν, η εκλογή του οποίου βασίζεται σε αυτό που όλοι μας γνωρίζουμε ως τη μεγαλύτερη - ΑΠΑΤΗ , που γνώρισε μέχρι σήμερα χώρας μας , με την κλοπή μέσω της Επιστολικής ψήφου και των λογισμικών εκλογικών συστημάτων της SΜΑRTMATIC και DOMINION .
.
Ο Πρόεδρος έχει κερδίσει μία ξεκάθαρη νίκη ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ .
.
Η ξεκάθαρη νίκη του Προέδρου. στην Πενσυλβάνια, στην Αριζόνα, στην Τζώρτζια, στη Νεβάδα, στο Μίσιγκαν και πιθανώς και στο Ουισκόνσιν , πέραν των 130.000 ψευδών ψήφων που μόλις ανακαλύφθηκαν θα κάνει σαρωτική την νίκη του με πιθανώς 350 - 400 εκλέκτορες..
.
Είμαι λίγο νευρικός και ίσως το καταλαβαίνετε και από τη φωνή μου, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ακόμη πως τα ΜΜΕ και η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ στην χώρα μας είναι μια βόμβα.
.
Είναι ένα βδέλυγμα κατά της ελευθερίας του λόγου , επειδή τα ΜΜΕ δεν επέτρεψαν στο Πρόεδρο να μεταφέρει προς τα έξω τον δικό του λόγο και τα δικά του μηνύματα .
.
Η εξαιρετική ακρόαση - συζήτηση και όχι η συνέντευξη τύπου, τις προάλλες στην Πενσυλβάνια που ακούστηκαν οι :
πολλοί μάρτυρες ,
ο Ρούντι Τζουλιάνι ,
η Τζένα Έλις,
και άλλοι πολλοί της ομάδας Τζουλιάνι , με επικεφαλής της δημόσιας αυτής συζήτησης ένα Απόστρατο Συνταγματάρχη και τον Γερουσιαστή της Πενσυλβάνια, που έκανε μια πέρα
για πέρα μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ και ανθρώπινη ομιλία .
.
"Δεν μπορούμε είπε τέλος , να επιτρέψουμε να συμβεί αυτό στη χώρα μας, και να φανούμε στον υπόλοιπο κόσμο ως τριτοκοσμικό έθνος, καταργώντας εντελώς τον "λογαριασμό" του ΠΡΟΕΔΡΟΥ στο Twitter, ώστε οι χρήστες να μην μπορούν να τον ακούσουν η ανεπιφύλακτα παρακολουθήσουν "
.
Brannon Howse:
Στρατηγέ τις προάλλες στην ομιλία σας με τον Πρόεδρο χρησιμοποιήσατε ανεπιφύλακτα τη λέξη ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και αναφέρατε πως αυτό δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί στη χώρα μας .
Θα θέλατε να επεκταθείτε σχετικά με τη λέξη ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ; Ξέρω ότι δεν είστε άνθρωπος της υπερβολής, οπότε γνωρίζω πως δεν είπατε τυχαία αυτή τη λέξη. Θα θέλατε να μας μιλήσετε για τη χρήση αυτής της λέξης ;
.
Gen. Flynn:
Σίγουρα. Νομίζω ότι αυτό που βιώναμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια και σίγουρα στα τέλη του 2016, και στις αρχές του 2017, γιατί γινόταν συνεχώς δυνατές προσπάθειες να ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ με ένα πραξικοπηματικό ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ τον ΠΡΟΕΔΡΟ όπως :
με πολιτική πίεση,
με τεχνολογική πίεση,
με οικονομική πίεση
με το ψευδέστατο Russiagate
με το Spygate ή
με ψεύτικες ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ και πολλές άλλες διάφορες μεθόδους ,
ώστε να αναγκαστεί ο Ντόναλντ Τράμπ να παραιτηθεί και να τους πεί " φεύγω" γιατί δεν έχω ανάγκη την ΠΡΟΕΔΡΙΑ .
.
Ευτυχώς όμως γιατί όλα αυτά που έγιναν σε βάρος του , τον πείσμωσαν για να παραμείνει στη θέση του και δόξα τώ θεώ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ .
.
Τώρα όμως φτάσαμε σε κάτι διαφορετικό, γιατί πρόκειται περί ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ που είναι σε εξέλιξη ώστε να αντισταθμίζουν την ήττα τους το 2016 κάτι που δεν θέλουν να ξανασυμβεί .
.
Λοιπόν, σε αυτήν την περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με δύο αντίθετα κομματικά πολιτικά στρατόπεδα ,το ένα είναι το δικό μας το ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ και το άλλο το αριστερό ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ των αντιπάλλων μας που εκτός των άλλων . . είναι ένα όντως πολύ "αριστερό" ΚΟΜΜΑ που επιδιώκει ο Joe να είναι ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ προσποιούμενος ότι δεν συμβαίνει τίποτα.
.
Λοιπόν βάσει των όσων έχουμε ιδεί , των όσων έχουν αναφερθεί σε μας , των όσων έχουν καταγραφεί , και των όσων έχουμε στα χέρια μας , αυτή η εγκληματική συμπεριφορά τους είναι κάτι που χρήζει ΑΜΕΣΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ .
.
Σίγουρα μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες ψηφοδέλτια . Όμως αυτό που συνέβη με πολύ Στρατηγικό τρόπο , είναι πως η ηλεκτρονική ψηφοφορία στις 3 Νοεμβρίου δεν πέτυχε το αποτέλεσμα που αυτοί ήθελαν .
.
Η ηλεκτρονική αυτή απατηλή ψηφοφορία δεν πέτυχε το αποτέλεσμα που ήθελαν ώστε να πάρουν τις ψήφους που χρειάζονταν, διότι ουσιαστικά τα λογισμικά τους συστήματα δεν πέτυχαν την καταμέτρηση στο σημείο που ήθελαν, οπότε κατάλαβαν πως έπρεπε να σταματήσουν την καταμέτρηση και τα έκλεισαν όλα .
Πέντε (5) πολιτείες εκείνη τη νύχτα έκλεισαν, σταμάτησαν την καταμέτρηση. Για αυτό και ο Μπάϊντεν πήγε για ύπνο ! ! !
.
Στη συνέχεια, τις επόμενες ημέρες, από 4 Νοεμβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου, όταν εμείς αρχίσαμε να βλέπουμε την ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου , διαπιστώσαμε ένα ασύλληπτο πλήθος αποδεικτικών στοιχείων ΝΟΘΕΙΑΣ στις Επιστολικές ψήφους .
.
Ήδη υπάρχουν άνθρωποι Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι που έχουν δώσει πάρα πολλές Ένορκες καταθέσεις.
.
Τώρα, αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας, είναι ένα ανόητο πραξικόπημα , και σ΄ αυτό συμμετέχουν τα MEDIA που είναι μια ομάδα Οργανισμών που περιλαμβάνει ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης, από το Facebook το Google το Instagram το you tube και φυσικά, το Twitter.
.
Και προσπαθούν όλα αυτά να ελέγχουν τον Αμερικανικό λαό στο τι πρέπει να γνωρίζει, ώστε να μην έχει την ευχέρεια ελεύθερα να αποφασίσει τι είναι σημαντικό και τι όχι.
.
Βρισκόμαστε σε μια τέτοια περίοδο "πολέμου πληροφοριών" που δεν έχει προηγούμενο. Γιατί ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ σκληρά από τα ίδια τα MEDIA των ΗΠΑ.
.
Ένα από αυτά τα media 5 ημέρες μετά τις εκλογές του είπε σε παναμερικανική εμβέλεια και ακρόαση :
« αυτό που μόλις είπατε κύριε Πρόεδρε δεν είναι η αλήθεια, γιατί δεν έχει αποδειχθεί αυτή η απάτη ».
.
ΤΟΛΜΟΥΝ να το κάνουν αυτό στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών – και δεν του έδωσαν μια ευκαιρία να βγεί στα MEDIA , ενώ αντιθέτως του έκαναν ερωτήσεις με ΑΣΕΒΕΙΑ , καίτοι γνώριζαν πως ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ εκπροσωπεί την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής την σημαία μας, το σύνταγμά μας , τη χώρα μας .
.
Το ότι , το CNN , το Fox News ή κάποιος Κυβερνήτης πιστοποίησαν την εκλογή του Joe δε σημαίνει τίποτα το Nόμιμο , ΑΦΟΥ το Νομοθετικό σώμα της Πολιτείας δεν έχει πιστοποιήσει την εκλογή του .
.
Brannon Howse:
Μπορείτε να μιλήσετε για κάποια από αυτά τα στοιχεία που σχετίζονται με τον διακομιστή των SERVERS στη Γερμανία;
.
Gen. Flynn:
Δεν ξέρω αν πρέπει να μιλήσω εγώ , ξέρω όμως ότι η Sidney Powell θα δώσει πολλές πληροφορίες και στοιχεία ΕΝΟΧΗΣ και θέλει να το κάνει η ίδια στο δικαστήριο και όχι στα MEDIA .
.
Αυτή είναι η ώρα στην ιστορία μας , που αν δεν τα καταφέρουμε η χώρα μας , σας γνωρίζω πως αντιμετωπίζει τον ΚΙΝΔΥΝΟ να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ από κάθε άποψη .
.
Θέλω να σας γνωρίσω επίσης , πως στέκομαι εδώ και σας μιλάω, για τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου και φυσικά για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας , που ειλικρινά πιστεύω πως ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ είναι ένας ΦΑΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για αυτήν .
.
Προσθέτω πως υπάρχουν ξεκάθαροι δρόμοι που οδηγούν στη νίκη.
.
Στις Πολιτείες όπως η Γεωργία, το Μίσιγκαν, η Αριζόνα, το Ουισκόνσιν, η Νεβάδα ο Πρόεδρος μπορεί να κερδίσει, και η ομάδα του μπορεί να τον οδηγήσει στο σημείο της τελικής νίκης και χωρίς την Πενσυλβάνια, αν και είναι βέβαιο πως ΚΕΡΔΙΖΕΙ και την Πενσυλβάνια.
.
Και αυτό θα γίνει με Αμερικανούς πατριώτες σαν τον Ρούντι Τζουλιάνι και την ομάδα του καθώς και την Σίντνεϊ Πάουελ, που αγαπούν την χώρα μας και αγωνίζονται με ΝΟΜΙΜΟ τρόπο σαν πολεμιστές σε πεδίο μάχης .
===
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.
https://www.judicialwatch.org/press-releases/flynn-unmasking-seven-agencies/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=press_release

1 σχόλιο:

  1. στρατηγε καντε στρατιωτικο νομο κλειστε τα βοθροκαναλα και ξεσκιστε τους στα δυο σαν σαρδελες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive