Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

VIDEO - ME ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ... ΣTO ΕΜΒΟLIO MHTΣΟΤΑΚΗ...

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ!!!  Το έκανε τελικά το εμβόλιο 👏👏👏 Μπράβο ΚΟΥΛΗ. Είμαι σίγουρος ότι θα σβύσουνε το βίντεο μου... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ... ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ!!!!...

Like & Share..... πιο ξεκάθαρη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι μας ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ δεν θα βρείτε.
Ερώτηση.
Η ΕΞΑΠΆΤΗΣΗ ασθενών και πολιτών από Επαγγελματίες Υγείας είναι ποινικό αδίκημα ή δεν είναι??
Μιας και δεν είμαι "ειδικός" απευθύνω την ερώτηση στους ειδικούς.😉 εισαγγελείς και άλλους. Ποιος θα μαζέψει αυτούς που ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ τον ελληνικό λαό??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ στις φώτο και μετά ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. Οι ανακολουθίες ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ και όχι δεν χρειάζεται να είστε γιατρός ή νοσοκόμος για να τις ΔΕΙΤΕ και να κατανοήσετε τη κοροϊδία και την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ.

Η νοσοκόμα στο βίντεο με απόλυτη βεβαιότητα σύμφωνα με τις ΟΔΗΓΙΕΣ και ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΉ δεν έκανε το συγκεκριμένο εμβόλιο, αλλά κάτι άλλο που μάλλον είχε έτοιμο. Το βίντεο που έκανα ScreenCapture από τη σελίδα της ΕΡΤ σε αργή κίνηση ×0.25 είναι ξεκάθαρο, ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΡΊΝΟΝΤΑΣ το τι έκανε ζωντανά, με τις οδηγίες προετοιμασίας που έχω βάλει με τις φωτο από το Φύλλο Οδηγιών Χρήσης του κατασκευαστή και περιγράφω αναλυτικά και ξεκάθαρα.

Συνοπτική περιγραφή της διαδικασίας, προετοιμασίας του εμβολίου όπως δίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ από τις φωτο του ΦΟΧ.

Φωτο Νο1....Πρώτα γίνεται απόψυξη στο φιαλίδιο που περιέχει "εμβόλιο" για 5 δόσεις και μετά γίνεται αραίωση του με "sodium chloride 9 mg/mL (0.9%) solution for injection", ας το πούμε φυσιολογικό όρο. Είναι αυτό που βλέπετε ότι κάνει η νοσοκόμα με τη πρώτη μεγάλη βελόνα. Ανοίγει ένα από αυτά τα μικρά πλαστικά φιαλίδιο με φυσιολογικό όρο από όπου παίρνει το φυσιολογικό όρο που ΠΡΕΠΕΙ να ρίξει/εγχυσει μέσα στο φιαλίδιο που περιέχει το εμβόλιο για να γίνει αραίωση.

Φωτο Νο1-2.....Αφού έχει 👉ρίξει/εγχυσει το φυσιολογικό όρο 1.8mL, πρέπει να 👉τραβήξει λίγο τη σύριγγα προς τα πάνω, έξω από το υγρό και να τραβήξει το έμβολο της σύριγγας για να βγάλει απο το φιαλίδιο των 5 εμβολίων ακριβώς 1.8mL ΑΕΡΑ, ώστε να εξισορροπήσει τη πίεση μέσα στο φιαλίδιο των εμβολίων.

👉ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ  👉10 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΦΙΑΛΙΔΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΛΈΟΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΊ ΣΕ 5 δόσεις εμβολίου εφόσον έχουν αραιωθεί με το φυσιολογικό όρο. Στη συνέχεια ΠΡΕΠΕΙ να 👉κοιτάξει (σηκώνεις το φιαλίδιο προς το φως) το φιαλίδιο για να 👉ΕΛΕΓΞΕΙ αν η εικόνα του είναι έτσι όπως πρέπει, ήτοι το αραιωμένο εμβόλιο θα πρέπει να εμφανίζεται ως υπόλευκη διασπορά χωρίς ορατά σωματίδια και αν δει ότι υπάρχουν σωματίδια ή αποχρωματισμός θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΊΨΕΙ/ΠΕΤΑΞΕΙ το αραιωμένο εμβόλιο (απλός οπτικός έλεγχος ποιότητας).

Από αυτά που περιγράφω ως για το τι ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ με τη μεγάλη σύριγγα που περιέχει το φυσιολογικό όρο για αραίωση του εμβολίου 
......... .....👉👉👉 ........ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ..............😱😱

Φωτο Νο3...
Μετά την αραίωση το φιαλίδιο θα περιέχει 2.25 mL, που αντιστοιχούν σε 5 δόσεις των 0.3mL και θα περισσεύει (για απόρριψη/πέταμα) περίπου 0.75mL εμβόλιο. Και μετά πρέπει να χτυπήσουν το εμβόλιο σε 5 ανθρώπους από το ίδιο φιαλίδιο που ετοιμάστηκε.

Ελπίζω να μη χρειάζεστε κάποιο γιατρό ή νοσοκόμο ή τους χοαξακηδες για να σας ΠΟΥΝΕ τι ΕΙΔΑΤΕ😉😉, άντε να συνοψίσω.

👉👉🖕Η νοσοκόμα ΟΥΤΕ ΚΑΝ πίεσε το έμβολο της πρώτης σύριγγας που χρησιμοποίησε για να ρίξει, εγχυσει το φυσιολογικό όρο στο φιαλίδιο του εμβολίου. Το πήγαινε γύρω γύρω και απλά το άφησε κάτω και άφησε και τη γεμάτη σύριγγα με το φυσιολογικό όρο κάτω επίσης (με κατέβασμα σε υπολογιστή και ζουμαρισμα φαινεται 100%)

👉👉🖕και φυσικά αφού ΔΕΝ άδειασε τη σύριγγα με το φυσιολογικό όρο μέσα στο φιαλίδιο των εμβολίων ΔΕΝ τράβηξε και τον αέρα με τη σύριγγα

👉👉🖕Και φυσικά ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ήτοι να γυρίσει το αραιωμένο πλέον φιαλίδιο του εμβολίου πάνω κάτω 10 ΦΟΡΕΣ για να πάρει ένα ομοιόμορφο υγρό, στο οποίο ΘΑ ελέγξει την εμφάνιση του ως προς την ομοιομορφία του για να είναι σίγουρη ότι η ποιότητα του οπτικά ήταν σωστή, ΠΡΙΝ χρησιμοποιήσει τη δεύτερη σύριγγα για να πάρει τη πρώτη δόση εμβολίου.

👉👉👉🖕🖕 αφού άφησε κάτω το φιαλίδιο (που ΔΕΝ ΑΡΑΙΩΣΕ😱) με τη τάπα/φελλό προς τα ΠΑΝΩ. Στη συνέχεια ετοίμασε την δεύτερη σύριγγα (που θα χρησιμοποιήσει για τον εμβολιασμό). Και μετέπειτα κάνει πως πιάνει👉 (6-35" με 6-40" περιπου) το φιαλίδιο που είχε ΔΗΘΕΝ ετοιμάσει με τη τάπα προς τα ΠΑΝΩ, αλλά αλλάζει κίνηση και πιάνει ένα άλλο που είχε τη τάπα/φελλό προς τα ΚΑΤΩ  και φαίνεται ότι ήταν προς τα κάτω από το γύρισμα του χεριού😱 για να τρυπήσει το φελλό με τη σύριγγα😱 και να πάρει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΡΟΝΟΕΜΒΟΛΙΟ🤣🤣🤣🤣 (το οτι ηταν και αλλο φιαλιδιο ξαπλα ή αναποδα δε φαίνεται καθαρά, αλλά από τη κίνηση του χεριού και από το ότι ΔΕΝ είχε ετοιμάσει το φιαλίδιο με το εμβόλιο σωστά, γιατί αν δεν το γυρίσεις πάνω κάτω, ΘΕΤΕΙΣ σε κίνδυνο το παραλήπτη του εμβολίου για πολλούς λόγους, είμαστε βέβαιοι ότι πήρε ΑΛΛΟ έτοιμο φιαλίδιο)

Και ΜΟΝΟ η διαδικασία ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ για τη προετοιμασία όπως επιτάσσει ο κατασκευαστής ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΜΒΟΛΙΟ Pfizer ΣΊΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ, απλούστατα γιατί ΑΝ ΔΕΝ το ετοιμάσεις ΣΩΣΤΑ θέτεις σε κίνδυνο τον παραλήπτη, γιατί το φιαλίδιο με τις 5 δόσεις εμβολίου ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΑΙΩΘΕΙ με ασφάλεια.

Υ.Γ, και επειδή θα μας την πέσουν οι Hoax Fact Checkers 😱😱, προς ενημέρωση, όπως ξέρετε γιατρός δεν είμαι,  νοσοκόμος δεν είμαι, ΑΛΛΑ έχω 2 πιστοποιητικά και ανάλογη εκπαίδευση σε Medical Aid, Medical first Aid και ξέρω πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να ακολουθείς 100% τις οδηγίες του κατασκευαστή για οποιοδήποτε ενέσιμο προϊόν, όπως τα εμβολια, ειδικά αν χρειάζονται αραίωση, dilution και οπτικό έλεγχο ποιότητας μετέπειτα.
Στις 2 αγαπητές Νοσοκόμες ((που εκτελούν ΕΝΤΟΛΕΣ)) ένα πράγμα έχω να πω μόνο
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ που ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ τους ασθενείς σας και τους πολίτες
http://www.oparlapipas.gr/2020/12/video-me-to-lio-mht.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive