Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Tα “ΕΔΕΙΞΑΝ” μπροστά στα μάτια μας! Καταλάβατε τι είπε η κυβέρνηση;;; (11/12/20) Με τον Θάνο Κόκκαλη. ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή η κυβέρνηση εκτός από φασίστες είναι και αντίχριστοι μισούν το Χριστό μισούν την Ορθόδοξη πίστη μισούν τους Έλληνες χριστιανούς και εμείς οι Έλληνες χριστιανοί ορθόδοξοι μαζί και εγώ δεν κάνουμε τίποτα απλώς τους αφήνουμε να αλωνίζουν νομίζουν ότι είναι θεοί επί γης....

Κύριε Μητσοτάκη κύριε χαρδαλιά και όλες εσείς πολιτικές π******* να καείτε Στην κόλαση γαμημένοι μαζί και τα τέκνα σας να υποφέρετε κατά τον θάνατό σας και να ξέρετε θα ρθουμε όταν έρθει η ώρα και θα σας γ****** με γιατί είσαστε σατανάδες εμείς σαν χριστιανοί ορθόδοξοι τους γ***** τους σατανάδες.

Εγώ σαν Έλληνας χριστιανός ορθόδοξος κυκλοφορώ ελεύθερος δεν στέλνω μήνυμα δεν γράφω χαρτί δεν φοράω μάσκα και γενικά δεν τους φοβάμαι, δεν τους Φοβάμαι για την Είμαι χριστιανός ορθόδοξος και πιστεύω στον Ιησού Χριστό. Και κάτι τελευταίο η καραντίνα πριν τις 15 Μαΐου δεν πρόκειται να τελειώσει. Ξυπνάτε ξυπνάτε γιατί χανόμαστε ή μάλλον γιατί έχουμε χαθεί.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

2 σχόλια:

  1. ΜΑΖἸ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΘ ΟΜΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. > Έλληνας χριστιανός ορθόδοξος κυκλοφορώ ελεύθερος δεν στέλνω μήνυμα δεν γράφω χαρτί δεν φοράω μάσκα και γενικά δεν τους φοβάμαι, δεν τους Φοβάμαι για την Είμαι χριστιανός ορθόδοξος και πιστεύω στον Ιησού Χριστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive