Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Robert F. Kennedy Jr .: Γιατί Το Εμβόλιο COVID-19 Πρέπει Να Απαγορευθεί Και Να Αποφευχθεί Με Κάθε Κόστος

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας, επειγόντως, σε σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τον επερχόμενο εμβολιασμό Covid-19. από τον Robert F. Kennedy Jr....

Για πρώτη φορά στην ιστορία του εμβολιασμού, τα λεγόμενα εμβόλια mRNA τελευταίας γενιάς παρεμβαίνουν άμεσα στο γενετικό υλικό του ασθενούς και ως εκ τούτου αλλάζουν το ατομικό γενετικό υλικό, διαδικασία που συνιστά γενετική παρέμβαση, κάτι που ήταν ήδη απαγορευμένο και μέχρι σήμερα θεωρείται εγκληματικό.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του εμβολιασμού, τα λεγόμενα εμβόλια mRNA τελευταίας γενιάς παρεμβαίνουν άμεσα στο γενετικό υλικό του ασθενούς και ως εκ τούτου αλλάζουν το ατομικό γενετικό υλικό, διαδικασία που συνιστά γενετική παρέμβαση, κάτι που ήταν ήδη απαγορευμένο και μέχρι σήμερα θεωρείται εγκληματικό.

Αυτή η παρέμβαση μπορεί να συγκριθεί με τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, ένα θέμα το οποίο είναι επίσης εξαιρετικά αμφιλεγόμενο.

Ακόμη και εάν σήμερα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι πολιτικοί  αποπειρώνται να αποδομήσουν το πρόβλημα και, ανόητα, απαιτούν έναν νέο τύπο εμβολίου ώστε να επιστρέψουμε στη κανονικότητα, αυτός ο εμβολιασμός είναι προβληματικός από την άποψη της υγείας, της ηθικής και της δεοντολογίας, καθώς και από την άποψη της γενετικής βλάβης που, σε αντίθεση με τη βλάβη που προκαλείται από προηγούμενα εμβόλια, θα είναι μη αναστρέψιμη και ανεπανόρθωτη.

Αγαπητοί ασθενείς, μετά από ένα πρωτοφανές και άνευ προηγουμένου εμβόλιο mRNA, δεν θα μπορείτε πλέον να αντιμετωπίζετε τα συμπτώματα του εμβολίου με συμπληρωματικό τρόπο.

Θα πρέπει να ζήσουν με τις συνέπειες, διότι δεν θα μπορούν πλέον να θεραπευτούν απλώς αφαιρώντας τις τοξίνες από το ανθρώπινο σώμα, όπως και ένα άτομο με γενετικό ελάττωμα όπως το σύνδρομο Down, το σύνδρομο Klinefelter, το σύνδρομο Turner, η γενετική καρδιακή ανακοπή, η αιμοφιλία, η κυστική ίνωση, σύνδρομο Rett, κ.λπ.), επειδή το γενετικό ελάττωμα είναι για πάντα!

Αυτό σημαίνει ξεκάθαρα: εάν εμφανιστεί ένα σύμπτωμα εξαιτίας του εμβολίου μετά τον εμβολιασμό με mRNA, ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος θεραπευτής θα μπορέσει να σας βοηθήσει, επειδή η ζημιά που προκαλείται από τον εμβολιασμό θα είναι γενετικά μη αναστρέψιμη.

Κατά τη γνώμη μου, αυτά τα νέα εμβόλια αντιπροσωπεύουν ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που δεν έχει διαπραχθεί ποτέ σε τέτοια έκταση στην Ιστορία.

Όπως είπε ο Δρ Wolfgang Wodarg, ένας έμπειρος γιατρός: «Στην πραγματικότητα, αυτό το «πολλά υποσχόμενο εμβόλιο» για τη συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων θα πρέπει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ, επειδή πρόκειται για γενετική χειραγώγηση!»

Το εμβόλιο, που αναπτύχθηκε και εγκρίθηκε από τον Anthony Fauci και χρηματοδοτήθηκε από τον Bill Gates, χρησιμοποιεί πειραματική τεχνολογία mRNA. Τρία από τoυς 15 ανθρώπους - «ινδικά χοιρίδια» (20%) παρουσίασαν «σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν». [2],[3]

Σημείωση: Το messenger RNA ή mRNA είναι το ριβοζονουκλεϊκό οξύ που μεταφέρει τον γενετικό κώδικα του DNA του κυτταρικού πυρήνα σε ένα ριβόσωμα στο κυτταρόπλασμα, δηλαδή αυτό που καθορίζει τη σειρά με την οποία τα αμινοξέα μιας πρωτεΐνης συνδέονται και δρουν ως ένα καλούπι ή σχέδιο για τη σύνθεση αυτής της πρωτεΐνης.

Πηγή: Robert F. Kennedy, Jr. [3]

Vaccine COVID = IRREVERSIBLE GENETIC DAMAGE – A CRIME AGAINST HUMANITY.

Εμβόλιο Covid= ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ – ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


Άρθρο του ειδησεογραφικoύ ιστοτόπου HumansAreFree, δείτε το εδώ:https://humansarefree.com/2020/11/robert-f-kennedy-jr-why-the-covid-19-vaccine-should-be-forbidden-and-avoided-at-all-cost.html [1]

Δικτυογραφία:

[1].--Robert F. Kennedy Jr: Why The COVID-19 Vaccine Should Be Avoided At All Cost https://humansarefree.com/2020/11/robert-f-kennedy-jr-why-the-covid-19-vaccine-should-be-forbidden-and-avoided-at-all-cost.html

[2].— Ο Fauci λέει ότι θα είστε μια απειλή για τη δημόσια υγεία εάν δεν θέλετε το πολύ βιαστικό εμβόλιο Covid-19  https://humansarefree.com/2020/11/fauci-says-youre-a-threat-to-public-health-if-you-dont-want-the-very-rushed-covid-19-vaccine.html

[3].— Children's Health Defense • Help Children’s Health Defense and RFK, Jr. end the epidemic of poor health plaguing our children. https://childrenshealthdefense.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive