Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020

Kωστάκη, έτσι θα του απαλύνεις την κάψα για την Aston Martin. Του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Ο δήμαρχος Αθηναίων είναι σύγχρονος άνθρωπος, ανοικτός στα ρεύματα της εποχής, δεν θα διαφωνήσει – θέλω να ελπίζω – με την ιδέα μου, που είναι άλλωστε μέσα στο κλίμα των ημερών, το κλίμα των Χριστουγέννων. Ας προμηθευτεί ο δήμος ένα... Playstation για τον αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας (sic) Ν. Μακρόπουλο, ώστε τουλάχιστον να κοροϊδέψει τη νοσταλγία για την αγαπημένη του Aston Martin.

Δεν είναι καμία ντροπή, σας πληροφορώ, και μη καγχάζετε. Οι κονσόλες αυτού του τύπου είναι μεγάλη υπόθεση! Αν πίνεις (εγώ δεν το αγγίζω), βάζεις το ποτάκι σου, στρώνεσαι στον καναπέ σου και αφήνεσαι στην απόλαυση της οδήγησης αυτοκινήτων μπροστά στα οποία η αγαπημένη του αντιδημάρχου φαντάζει Φιατάκι. Το μόνο που χρειάζεσαι, εκτός από την κονσόλα, είναι μια καλή οθόνη και φάτε τη σκόνη μου!

Στο κάτω κάτω, όπως έγραφα και χθες, του οφείλουμε μια συμβολική έκφραση της ευγνωμοσύνης μας. Ενα Playstation, ωραία πακεταρισμένο, με κορδέλες, θα ήταν ιδεώδες. Ισως μάλιστα – και γνωρίζω ότι αυτό που φαντάζομαι είναι ανέφικτο – ο ίδιος ο Κώστας Μπακογιάννης να παραδώσει το δώρο στον αντιδήμαρχο, φορώντας στολή Αϊ-Βασίλη.

Πέραν αυτού όμως, προτείνω τη συγκεκριμένη ιδέα για λόγους ασφαλείας. Το λέω με πραγματική έγνοια για την υγεία και τη ευημερία του αντιδημάρχου που τόσο μας συγκίνησε με την αυταπάρνησή του και πάντα μέσα στο πνεύμα αγάπης των Χριστουγέννων: νομίζω ότι όλοι μας, προπαντός ο ίδιος και η αγαπημένη του, θα είμαστε ασφαλέστεροι, αν ένας άνθρωπος με την κρίση και την ωριμότητα που επέδειξε ο Ν. Μακρόπουλος δεν οδηγεί πραγματικά αυτοκίνητα, σε πραγματικούς δρόμους, με πραγματικούς ανθρώπους τριγύρω στο περιβάλλον, αλλά περιορίζεται στο Playstation…

Μπαρούφες

«O Τζεφ Μπέζος είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, θα το καταλάβει, θα πάρει το μήνυμα», είχε πει με το απειλητικό του ύφος ο πρόεδρος Βαρουφάκης, όταν προ ημερών κήρυξε το παγκόσμιο μποϊκοτάζ στην Amazon. 

Εκτοτε... όλοι κρατάμε την ανάσα μας! 

Να συνέλθει πρώτα ο Μπέζος από την κατραπακιά – αν θα συνέλθει ποτέ με τέτοια που έφαγε – και ύστερα βλέπουμε αν έχει πάρει το μήνυμα του Βαρουφάκη. Αφήστε πρώτα να ανοίξει τα μάτια του ο άνθρωπος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive