Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

«ΤΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΝΑΝΟ ΡΟΜΠΟΤ»


 Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Με τα νανο-ρομπότ, μπορούν να αλλάξουν το γονιδίωμά μας απευθείας – από μόνοι τους (δείτε το βίντεο παρακάτω) Παρόλο που η θνησιμότητα του κορωναϊού δεν αρχίζει καν να πληροί τον ορισμό της πανδημίας...

αν και μετά από 9 μήνες τρομοκρατίας του κορωναϊού στη Γερμανία, μόλις 12.000 άνθρωποι πέθαναν από αυτόν (προηγούμενα κύματα γρίπης: μεταξύ 15-25.000, μερικές φορές πάνω από 40.000 θάνατοι χωρίς κοράκι) , παρόλο που ο ΠΟΥ και το RKI έχουν χαρακτηρίσει την πανδημία του κορωναϊού ως αυτό που ανέκαθεν ανέφεραν όλοι οι ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες στον δυτικό κόσμο: δηλαδή ως «φυσιολογική εποχιακή γρίπη» (βλ. εδώ) – και παρόλο που το ποσοστό επιβίωσης αυτής της ψεύτικης πανδημίας είναι 99, Το 999 τοις εκατό είναι (βλ. Γραφικό παρακάτω), διεφθαρμένοι και μισανθρωπικοί πολιτικοί της ΝΤΠ στις περισσότερες χώρες επιμένουν στον εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού. Τι είναι ανοησία για επιστημονικούς λόγους: Αυτός ο ιός μεταλλάσσεται κάθε λίγες εβδομάδες και μόνο το μεμονωμένο ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να βοηθήσει ενάντια σε έναν ιό.

Κορυφαίος παθολόγος: «Το Covid-19 είναι η μεγαλύτερη απάτη»

Top-Pathologe Hodkinson: „Covid-19 ist der größte Schwindel“

Πηγή

»Die Panik um Covid ist der größte Schwindel«

Το ίδιο έκανε και ο Δρ. Ο Roger Hodkinson, ένας έμπειρος παθολόγος και ιατρός εργαστηρίου από το Cambridge, έκανε μια δήλωση σε δημόσια ακρόαση από τη διοίκηση στο Έντμοντον στις 13 Νοεμβρίου σχετικά με την κρίση του Covid, η οποία επί του παρόντος κάνει κύματα στο αγγλόφωνο κοινό μετά από καταγραφή της δήλωσής του ενώπιον της κοινωνικής επιτροπής στο ενδιάμεσο συνέδριο Zoom. Απόσπασμα:

«Είμαι ειδικός στην παθολογία, η οποία περιλαμβάνει επίσης ιολογία. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο του Cambridge στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είμαι ο πρώην πρόεδρος του τμήματος παθολογίας του ιατρικού συλλόγου. Πριν από αυτό, ήμουν βοηθός καθηγητής στην ιατρική σχολή και δίδαξα πολλά. Ήμουν πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής παθολογίας στο Royal College of Physicians του Καναδά στην Οττάβα, αλλά το πιο σημαντικό, είμαι σήμερα πρόεδρος μιας εταιρείας βιοτεχνολογίας στη Βόρεια Καρολίνα που πουλά το τεστ COVID-19. Και έτσι θα μπορούσατε να πείτε ότι ξέρω λίγα για όλα αυτά.

ΝΑΝΟΜΠΟΤ – ΡΟΜΠΟΤ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:24

Η ουσία είναι απλά:

• Υπάρχει μια εντελώς αβάσιμη δημόσια υστερία που τροφοδοτείται από τα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς. Είναι εξωφρενικό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απάτη που έχει γίνει ποτέ σε ένα ανυποψίαστο κοινό.

• Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που μπορεί να γίνει για τον περιορισμό αυτού του ιού. Εκτός από την προστασία των ηλικιωμένων, πιο ευάλωτων ατόμων. Σκεφτείτε το για το τι είναι: τίποτα περισσότερο από μια εποχή κακής γρίπης.

• Δεν είναι ο Έμπολα. Δεν είναι SARS. Είναι πολιτική που προσπαθεί να παίξει ιατρική. Και αυτό είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι! Δεν απαιτείται δράση, εκτός από αυτό που έγινε και πέρυσι όταν αισθανθήκαμε άβολα: μείναμε στο σπίτι, φάγαμε κοτόπουλο, δεν πήγαμε στη γιαγιά και εμείς αποφασίσαμε πότε επιστρέφουμε στη δουλειά. Δεν χρειαζόμαστε κανέναν να μας πει.

• Οι μάσκες είναι εντελώς άχρηστες. Δεν υπάρχουν αποδείξεις για την αποτελεσματικότητά του. Οι μάσκες χαρτιού και οι μάσκες υφασμάτων είναι απλά ένα σήμα αρετής. Δεν φοριούνται καν αποτελεσματικά τις περισσότερες φορές. Είναι εντελώς γελοίο να βλέπεις αυτούς τους λυπημένους, αδόμητους ανθρώπους – όχι με υποτιμητική έννοια – να βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους να τρέχουν και να υπακούουν χωρίς καμία βάση γνώσης για να βάλουν τη μάσκα στο πρόσωπό τους.

• Η κοινωνική απόσταση είναι επίσης άχρηστη, επειδή το Covid εξαπλώνεται από αερολύματα που απλώνονται περίπου 30 μέτρα πριν βυθιστεί στο έδαφος. Τα μέτρα κλειδώματος έχουν τόσο τρομερές ακούσιες συνέπειες. Το κλείδωμα πρέπει να αρθεί αμέσως αύριο, όπως αναφέρεται στη δήλωση του Great Barrington που διανέμουν πριν από αυτήν τη συνάντηση. Και μια λέξη για τις δοκιμές: Θα ήθελα να τονίσω ότι αυτή είναι η επαγγελματική μου επιχείρηση.

• Θα ήθελα να τονίσω ότι τα θετικά αποτελέσματα των δοκιμών δεν σημαίνουν, επαναλαμβάνω: καμία κλινική λοίμωξη! Η δοκιμή τροφοδοτεί απλώς τη δημόσια υστερία. Οι εξετάσεις πρέπει να σταματήσουν αμέσως, εκτός από άτομα που έρχονται στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα! Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να προστατεύσει τους αδύναμους και να τους δώσει 3.000 έως 5.000 διεθνείς μονάδες βιταμίνης D καθημερινά στα γηροκομεία που επιβλέπετε, κάτι που έχει αποδειχθεί ότι μειώνει ριζικά τις πιθανότητες μόλυνσης.

• Και θέλω να σας υπενθυμίσω ότι σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της επαρχίας (Αλμπέρτα, Καναδάς), ο κίνδυνος θανάτου κάτω των 65 ετών είναι 1 στις 300.000 σε αυτήν την επαρχία. Ένα στα 300.000. Πρέπει να καταλάβετε: η έκταση της δράσης που έχετε πραγματοποιήσει χωρίς επιστημονικά στοιχεία είναι εντελώς γελοία, δεδομένης της συνέπειας της πορείας δράσης που προτείνατε. Όλα από αυτοκτονίες, κλείσιμο επιχειρήσεων, κηδείες, γάμους κ.λπ. – είναι απλώς καταπληκτικό/απίστευτο! Είναι απλώς μια άλλη κακή γρίπη και πρέπει να συμφωνήσετε με αυτήν. Αφήστε τους ανθρώπους να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Οι πολιτικοί πρέπει να μείνουν εντελώς εκτός ιατρικής επιχείρησης. Σας παραπλανούν ο επικεφαλής ιατρός του επαρχιακού τμήματος υγείας. Είμαι απολύτως εξοργισμένος που θα μπορούσε να φτάσει σε αυτό. Όλα θα σταματήσουν αύριο!

Time Is Flying By – Get Your House In Order!

»Die Panik um Covid ist der größte Schwindel«

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

2 σχόλια:

  1. Μόρφου Νεόφυτος: ”Εκφράζω δημόσια την διαφωνία μου για το ανακοινωθέν της Συνόδου”

    Μὲ τὸ παρόν, θὰ ἤθελα να πληροφορήσω τὸ εὐσεβὲς πλήρωμα τῆς καθ᾽ ἡμᾶς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Μόρφου, ἀλλὰ καὶ τῆς Ἐκκλησίας Κύπρου, εὐρύτερα, ὅτι ἀναφορικὰ πρὸς τὸ ἀνακοινωθὲν τῆς Ἱερᾶς Συνόδου τῆς Ἐκκλησίας τῆς Κύπρου μετὰ τὴ σημερινὴ (1/12/2020) ἔκτακτη συνεδρία της μὲ θέμα τὴν πανδημία τοῦ κορωνοϊοῦ, ἡ σύσταση ποὺ περιλαμβάνεται γιὰ ἐμβολιασμὸ τῶν πιστῶν δὲν εἶναι ὁμόφωνη ἀπόφαση τῶν μελῶν τῆς Ἱερᾶς Συνόδου, ὅπως ἔχει ἀνακοινωθεῖ.

    Καὶ τοῦτο, καθότι κατὰ τὴ σημερινὴ Σύνοδο συνήλθαμε μὲν γιὰ νὰ ἐνημερωθοῦμε σχετικὰ ἀπὸ τὴν ὁμάδα τῶν εἰδικῶν ἰατρῶν/ἐπιδημιολόγων, ἀλλὰ δὲν μᾶς ζητήθηκε νὰ ἐκφέρουμε γνώμη καὶ νὰ λάβουμε τὴν ὅποια τοποθέτηση.

    Ὡς ἐκ τούτου, ἐκφράζω δημόσια τὴ διαφωνία μου πρὸς τὸ ἐν λόγῳ ἀνακοινωθέν, τὸ ὁποῖο συνιστᾶ στοὺς πιστοὺς νὰ ἐμβολιαστοῦν γιὰ τὴν ἀσθένεια τοῦ κορωνοϊοῦ, καὶ διατηρῶ τὶς ἐπιφυλάξεις μου ὡς πρὸς τὰ συστατικὰ καὶ τὴ δράση τῶν συγκεκριμένων ἐμβολίων, ποὺ ἑτοίμασαν καὶ ἑτοιμάζουν μεγάλες φαρμακευτικὲς βιομηχανίες.

    Ἐπιπλέον, θεωρῶ ὅτι ἡ παρότρυνση αὐτὴ πρὸς ἐμβολιασμὸ ὑπῆρξε βεβιασμένη, καθότι φέρεται νὰ ἀποδέχεται ἐκ τῶν προτέρων ἐμβόλια, τῶν ὁποίων οὔτε τὴ σύσταση, οὔτε τὶς ἐνέργειες γνωρίζουμε, καὶ τὰ ὁποῖα εἶναι δυνατὸν νὰ ἐμπεριέχουν τεχνητὸ γενετικὸ ἀνθρώπινο ὑλικὸ καὶ νὰ ἐπιφέρουν ἔτσι σοβαρὲς παρενέργειες στὸν ἀνθρώπινο ὀργανισμό, ὅπως τεκμηριωμένα ὁρισμένοι ἐπιστήμονες ἐπισημαίνουν.


    Μετὰ πολλῶν ἐν Κυρίῳ εὐχῶν

    + Ὁ Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος
    Ἱερὰ Μητρόπολις Μόρφου, τῇ 1ῃ Δεκεμβρίου 2020.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οποιος προσπαθειση να με εμβολιαση θα φαει μια σφαιρα στο κεφαλι απο μαγκνουμ 357

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive