Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Οργή στις ΣΕΡΡΕΣ: Δείτε τους παράνομους αλλοδαπούς που στέλνουν εκεί με κρατικά λεωφορεία για ψώνια. ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το ρεπορτάζ! Όπως όλοι οι πολίτες βρίσκονται στη λαϊκή για τα ψώνια τους ,ο τηλεοπτικός φακός εντόπισε και τους λαθρομετανάστες από το Κλειδί να έρχονται όπως κάθε Τρίτη στη λαϊκή αγορά των Σερρών και να φορτώνουν τρόφιμα.... για τις οικογένειές τους.  Λεωφορεία από τη δομή φιλοξενίας στο Κλειδί μεταφέρουν τους αλλοδαπούς στην πόλη των Σερρών για να καλύψουν βασικές ανάγκες τους. Οι άνθρωποι αυτοί αφού πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από τους παραγωγούς των Σερρών, περιμένουν το μέσο μεταφοράς τους για να επιστρέψουν στο ΚΛΕΙΔΙ.  Μόλις την Παρασκευή, ο δήμαρχος Σερρών κος Αλέξανδρος Χρυσάφης αγανακτισμένος ζητούσε να ελεγχθούν οι παράνομοι μετανάστες που έφτασαν στην πόλη των Σερρών από τη δομή στο Κλειδί (θυμηθείτε ΕΔΩ).  Σήμερα ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης μίλησε για το θέμα:

ΠΗΓΗ πληροφοριών: EPILOGESTV

1 σχόλιο:

  1. Παράνομοι μετανάστες κλέβουν από αφύλακτα σπίτια στη σεισμόπληκτη Σάμο τηλεοράσεις και άλλα αντικείμενα αξίας και τα πηγαίνουν εντελώς ανενόχλητοι στο ΚΥΤ. Αστυνομία και κράτος από τα LIDL στην πολύπαθη Σάμο που είναι σχεδόν παραδομένη στις ορέξεις των εισβολέων.

    https://twitter.com/XaraStefanopou2/status/1333534315762880513

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive