Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Έφτασαν στην Αθήνα τα “φαρμάκια” του Μπουρλά. Τα “υποδέχθηκε” ο "Σερίφης" Χαρδαλιάς. Την κυριακή η "παράσταση μπολιάσματος" Κατερίνας της όμορφης και Κυριάκου πανέξυπνου σε κοινή θεα, με δωρεάν ... σάπια ζαρβατικά ΚΑΙ γιαουρτάκια ληγμένα. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΟΥΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ή ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ (λές?) ΝΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΒΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Έφτασαν τα πρώτα εμβόλια κατά της Covid-19 στην Αθήνα . 

ΧΑΧΑΧΑ ΜΕ ΜΕΙΟΝ -80 !!! Και με ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ;;

Tα φορτηγά (;;) με την πρώτη παρτίδα των 9.750 δόσεων εμβολίων κατά της Covid-19 από την εταιρεία Pfizer-BioΝTech πέρασαν 

χθες το απόγευμα τον Προμαχώνα και σήμερα νωρίς το πρωί έφτασαν στην Αθήνα....

Τα εμβόλια θα αποθηκευτούν σε ειδικούς, (ΜΕ ΜΕΙΟΝ -80 !!??) εξειδικευμένους χώρους που πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την αποθήκευση φαρμακευτικών προϊόντων και από εκεί θα ξεκινήσει η διανομή τους στα κέντρα εμβολιασμού.

Αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκονται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Στις 27 Δεκεμβρίου, θα διενεργηθούν οι πρώτοι εμβολιασμοί στα νοσοκομεία αναφοράς της Αττικής: Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, στο Νοσοκομείο Σωτηρία, στο Αττικό Νοσοκομείο, στο Θριάσιο και στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη και την αποθήκευση των εμβολίων:




Την Κυριακή 27/12 θα εμβολιαστούν -με φυσικό ορρό έτσι;- η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Για παν ενδεχόμενο η ... "παράσταση"  θα γίνει παρουσία γνωστών γραφείων τελετών που αναλαμβάνουν ολα τα έξοδα

ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive