Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

AN HTAN KAΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ;

Λοιπόν, επειδή κάποιοι σπούδασαν στατιστική και μεθοδολογία έρευνας, στον παρακάτω σύνδεσμο (Α), μπορείτε να δείτε όλες τις προσπάθειες που γίνονται προκειμένου να παρασκευαστεί εμβόλιο έναντι του sars-cov2. Καμιά από τις εμπλεκόμενες εταιρείες που διεξάγουν τις σχετικές έρευνες δεν έχει δημοσιεύσει τα αποτελέσματα... της φάσης 3 σε επίσημο επιστημονικό περιοδικό προκειμένου να κριθούν κατά τα ειωθότα (peer-reviewed). Κάποιες εξ αυτών (Pfizer, Moderna) έχουν ανακοινώσει μερικά, προσωρινά αποτελέσματα (regime results λέγονται) προς τους οργανισμούς ελέγχων των κρατών (αυτά όμως δεν αποτελούν αξιόπιστα και επιστημονικώς ελεγμένα αποτελέσματα... προς το παρόν τουλάχιστον).

Η κυβερνήσεις επειδή πιέζονται από την αντιπολίτευση και για να φανούν καλοί, για να μη χάσουν ψήφους (διότι ο covid ρίχνει κυβερνήσεις), πιέζουν τους επιστήμονες για γρήγορο εμβόλιο. Η συνάντηση επιστήμης πολιτικής δεν είναι και δεν ήταν ποτέ καλή ιδέα.
Θα δείτε σε κάποιες εταιρείες που λέει στο κουτάκι μέσα "results in Lancet".
Lanset είναι το ιατρικό περιοδικό που πρέπει να γίνει η δημοσίευση της φάσης 3 και μετά σειρά έχει η φάση 4.
Πόσες εταιρείες αναγράφουν "results in Lancet";;; Μόνο 2. Οι υπόλοιπες…;;;;
Στη φάση 3 καμία δεν έχει "results in Lancet"! Μόνο τη φάση 1 και 2 έχουν δημοσιεύσει στο Lanset. Όλες! Καθολικά! Καμία δεν είναι έγκυρη!
Και αυτές που αναγράφουν στη φάση 1 και 2, αν δείτε "results in Jama" (που σημαίνει regime results), πάλι δεν είναι πιστοποιημένη φάση διότι τα regime σημαίνουν προσωρινά αποτελέσματα σε μη ολοκληρωμένη μελέτη. Πρέπει και εκεί που λέει results in Jama, το τελικό να γράφει "in Lancet". Και στις 3 φάσεις πρέπει να αναγράφει το Lancet. Που σημαίνει δεν έχουν τηρήσει το πρωτόκολλο για την δημόσια ανάρτηση των ερευνών τους στο περιοδικό, ώστε να κριθούν από άλλους ομότιμους συναδέλφους! Έχει γίνει παρατυπία λοιπόν! Θα πρέπει να δημοσιευθούν οι έρευνες στο Lancet πρώτα μέχρι και την φάση 3 και μετά την φάση 4 και μετά θα μπορούμε να πούμε ότι το εμβόλιο είναι έτοιμο προς χρήση.
Σε κανονικές συνθήκες η διαδικασία για να βγει με ασφάλεια ένα εμβόλιο στο κοινό, θέλει 15 με 20 χρόνια!! Το πιο γρήγορα φάρμακο που έχει βγει (όχι εμβόλιο) είναι για τον Ρετροϊό και έκανε 4 χρόνια!!
Το εμβόλιο για την γρίπη Η1Ν1 που βγήκε σχετικά γρήγορα, αλλάξανε τα συστατικά του μετά από την πρώτη χρονιά που κυκλοφόρησε, γιατί είχε παρενέργειες και κάποιοι πήγαν φυλακή γι’ αυτό! Μας τα είπανε αυτά τα ΜΜΕ;;; Όχι φυσικά!!
Επίσης και για την Η1Ν1 το 2009 λέγανε πως είναι πανδημία γρίπης των χοίρων και ότι είναι μία δυνητικά θανατηφόρος νόσος με εύκολη μετάδοση που εξαπλώνεται ταχέως, επηρεάζοντας το 5-15% του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά δεν έγινε αυτός ο χαμός που γίνεται φέτος, ούτε στα τέλη του 2017 που είχαμε έξαρση των νεκρών απ’ αυτήν!
Θα δείτε στον σύνδεσμος Β, τι γράφουν για το εμβόλιο της γρίπης, γενικά.
«Το εμβόλιο μπορεί να φτάσει έως και 70% αποτελεσματικότητας σε μία χρονιά, ωστόσο εάν είμαστε άτυχοι, το ποσοστό μπορεί να είναι χαμηλότερο.»
Δηλαδή μιλάνε υποθετικά και βασίζονται στην τύχη!!!! Φοβερή επιστήμη!!
«Για παράδειγμα, το 2016 το ποσοστό ήταν μόνο 23%, όμως το σύνηθες ποσοστό κυμαίνεται στο 50%.»
Γιατί δεν μας λένε ποιες χρονιές ήταν στο 50%;;; Μήπως δεν έχει ξεπεράσεις ποτέ το 23%;;;
«Θα αναρωτηθεί κανείς γιατί δεν έχει 100% αποτελεσματικότητα όπως άλλα εμβόλια; Πρώτον, δεν υπάρχει ενιαία εποχική γρίπη και λόγω της μετάλλαξης του ιού, κάθε χρόνο χρειαζόμαστε μιας νέας σύνθεσης εμβόλιο. Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες πρέπει να αποφασίσουν την Άνοιξη την σύνθεση του εκάστοτε εμβολίου γρίπης, έτσι ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για την παρασκευή του.»
Και ρωτάω τώρα: Ποια εμβόλια έχουν 100% αποτελεσματικότητα χωρίς παρενέργειες;;; Κι αφού κάθε χρόνο μεταλλάσσετε ο ιός, πότε προλαβαίνουν να βρουν το νέο στοιχείο της μετάλλαξης, να το βάλουν στο νέο εμβόλιο, να το δοκιμάσουν, να το παράξουν και να το βγάλουν στην αγορά;;; Έχει περάσει ο Χειμώνας και μετά την Άνοιξη πάμε για την νέα μετάλλαξη της επόμενης χρονιάς!!!! Άρα δεν βασίζονται σε επιστημονικές μελέτες, αλλά σε τυχαίες αποφάσεις!! Κοινώς, ψαρεύουν σε θολά νερά κι αν τους κάτσει, ότι και όσο τους κάτσει!!
«Δεύτερον, δεν ανταποκρίνονται όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο στο εμβόλιο και αυτό οφείλεται σε άλλους παράγοντες υγείας του κάθε οργανισμού. Σε κάθε περίπτωση όμως, πρέπει να αναλογιστούμε πως η αποτελεσματικότητα σε ποσοστό 50% είναι πολύ καλύτερο ποσοστό συγκριτικά με το 0% που επιλέγει μεγάλη μερίδα του πληθυσμού» να μην εμβολιαστεί.
Μιλάει για το ποσοστό 50% (που είπαμε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι το έχουν πιάσει) και δεν λέει για τις παρενέργειες που προκαλούν σε τι ποσοστό είναι!! Το 0% τουλάχιστον, δεν έχει παρενέργειες, από τη στιγμή που δεν είσαι άρρωστος, γιατί μην ξεχνάτε ότι μας προτείνουν το εμβόλιο προληπτικά! Και αντί να κάνουν μελέτες, ώστε να βρουν τον τρόπο να θωρακίσουν το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου να μην αρρωσταίνει εύκολα γενικότερα, κοιτάζουν πως θα βγάλουν φάρμακα για να μας “θεραπεύσουν” αφού πρώτα έχουμε αρρωστήσει ή μας έχουνε αρρωστήσει με τα εμβόλια!!
Και όλα αυτά, για έναν ιό που οι ασθενείς του έχουν 99% πιθανότητα ανάρρωσης!!!
Ο σύνδεσμος Α:

2 σχόλια:

  1. γιατι ακομα δεν τους εχουμε πλακωσει στις πιστολιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στα οπλα πατριωτες απανταχου της γαιας θελουν να μας κανουν σκλαβους,σκοτωστε τους με οτι μπορειτε με τσουγκρανες με γκασμαδες με πυροβολα με ολμους ξεπαστρεψτε τους αν θελετε να ζησετε μια φυσιολογικη ζωη,ειναι σαταναδες θελουν ξεπαστρεμα.
    η ταν η ςπι τας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive