Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

ΚΑΤΙ ξέρουν αυτοί; Εμβολιασμός: Μόνο το 20% των υγειονομικών !! έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον στην Αθήνα. ΒΙΝΤΕΟ

Αρνητικό κλίμα στο υγειονομικό προσωπικό έχουν δημιουργήσει οι χειρισμοί της κυβέρνησης σχετικά με το θέμα του εμβολιασμού. Σύμφωνα με πηγές της ΠΟΕΔΗΝ η συμμετοχή των υγειονομικών για να κάνουν το εμβόλιο μέχρι και σήμερα είναι αρκετά μικρή... ενώ μάλιστα όπως αναφέρουν περίπου μόνο το 20% των υγειονομικών στην Αθήνα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να κάνουν το εμβόλιο.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο σκληροπυρηνικός πυρήνας της, σε συνδυασμό με την χειραγώγηση των Μέσων Ενημέρωσης έσπευσαν να τους χαρακτηρίσουν ψεκασμένους και αρνητές του εμβολίου, στοχοποιώντας όλους όσους απλά ήταν επιφυλακτικοί απέναντι στο περιώνυμο εμβόλιο!

Από τότε βέβαια μεσολάβησαν δηλώσεις εξεχοντων προσώπων όπως ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ο Μπολσονάρου της Βραζιλίας και τώρα οι υγειονομικοί υπάλληλοι στην Ελλάδα, οι «σύγχρονοι ήρωες» όπως διαλαλούσαν οι κυβερνητικοί κύκλοι και χειροκροτούσαν οι ήρωες από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους!

Αυτοί είναι στην πρώτη γραμμή του μετώπου και πρέπει να τους ακούμε!

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΜΗΠΩΣ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive