Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

ΔΕΝ Τρομαξες ακόμα; Πάρε νάχεις. Εμφανίζονται ξαφνικά! Πρωτόγνωρες εικόνες με αστυνομικούς σαν UFO στην μέση του δρόμου, ΒΙΝΤΕΟ

Σαρωτικοί έλεγχοι σε όλ την Ελλάδα Σαρωτικοί και όχι πια εντατικοί θα είναι οι έλεγχοι στους δρόμους της Ελλάδας, σε αυτοκίνητα και πεζούς, όπως αναφέρουν στην κάμερα αστυνομικοί.  Χθες βράδυ έγιναν ξαφνικά μπλόκα στον δρόμο, με την αστυνομία... να μην στέκεται στο πλάι και να σταματάει τα οχήματα, αλλά στην ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ για να διενεργεί ελέγχους σε όλους τους οδηγούς.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και παραπέμπουν σε ... περίεργες καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης!    

Οι έλεγχοι γονατίζουν όλη την Ελλάδα! Από την έναρξη εφαρμογής του μέτρου (7 Νοεμβρίου) έχουν βεβαιωθεί συνολικά 23.439 ομοειδείς παραβάσεις.  Βεβαιώθηκαν επίσης 460 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση της προβλεπόμενης απόστασης κ.λπ. και επιβλήθηκαν 449 πρόστιμα των 300 ευρώ και 11 των 150 ευρώ, εκ των οποίων 6 στο Νότιο Αιγαίο. 

Από την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων (7 Νοεμβρίου), έχουν βεβαιωθεί συνολικά 11.715 ομοειδείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 10.996 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ και 719 των 150 ευρώ.

4 σχόλια:

  1. Λιγα τα ψωμια τους...
    Δεν θα προλαβουν να τα φανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχαλίνωτη βλακεία με την χορηγία ενός γελοίου και ξεφτιλισμενου κράτους παρωδία.
    Προσβάλουν τη Δημιουργία και μόνο που αναπνέουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για αυτό πάντα θα λέγονται ΜΠΑΤΣΟΙ και δεν θα γίνουν κάποτε αστυνομικοί... Έναν νόμο γνωρίζουν αυτόν που εφαρμόζουν ανά περίπτωση ελέγχου και ότι τους πει το κοτετσι πριν πιάσουν υπερεσια.... Ντροπή και οδύνη στα μούτρα σάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive