Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

ΞΕΚΙΝΑ «βομβαρδισμός» ! Η δήλωση Μητσοτάκη για το εμβόλιο – ΒΙΝΤΕΟ

Ποιοι σηκώνουν μανίκια… Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο έκανε την πρώτη στάση της επίσκεψής του στην Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  Συνοδευόμενος από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, αλλά και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.... ο πρωθυπουργός συνομίλησε στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου με εκπροσώπους γιατρών και νοσηλευτών.  Ο κ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε  πως «είναι απαραίτητο να κάνουμε όλοι το εμβόλιο» το οποίο, όπως επανέλαβε, «θα είναι δωρεάν», προαναγγέλλοντας μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία. 

PrevΜε άλλα λόγια ξεκινά «βομβαρδισμός πληροφοριών» υπέρ του εμβολίου, σε ΜΜΕ και όχι μόνο, προκειμένου να πειστούν όλο και περισσότεροι και να το κάνουν.  «Οι γιατροί θα κάνουν πρώτοι το εμβόλιο και θα ενθαρρύνουν τους πολίτες να κάνουν εμβολιασμό από τον Ιανουάριο οπότε ξεκινά ο εμβολιασμός», είπε.  Δείτε από το 1.05:   Θυμίζουμε πως ο υπουργός Υγείας δήλωσε χθες πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ.  Δείτε στο 4.10 την παραδοχή για το Σύνταγμα και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive