Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδοτεί μελέτη για να δικαιολογήσει τις ενέργειές του και να κατηγορήσει τον Τραμπ για το Covid-19 disinfo


Μια
 μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από το Bill Gates από το Πανεπιστήμιο Cornell (Τι έκπληξη) αποκατέστησε τον χρηματοδότη πίσω από τη μελέτη, κατηγορώντας τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για τη διάδοση της παραπληροφόρησης COVID-19....

Η Cornell Alliance for Science χρησίμευσε ως επιτροπή αλήθειας για αυτήν την πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη, κρίνοντας τα άρθρα για την αφοσίωσή τους στην παγκόσμια ατζέντα. Τόνισε 522.472 άρθρα ειδήσεων που έρχονταν σε αντίθεση με την επίσημη ιστορία της ΠΟΥ και κατηγόρησαν τον Πρόεδρο Τραμπ για διάδοση ψεμάτων.

Επικρίνουν τον Πρόεδρο Τραμπ για την προώθηση θεραπειών που δεν ήταν αρκετά κερδοφόρες για μεγάλα φαρμακευτικά προϊόντα, όπως η υδροξυχλωροκίνη.

"Συνεπώς, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν πιθανώς ο μεγαλύτερος μοχλός της« infodemic »της παραπληροφόρησης COVID-19», έγραψε η ερευνητική ομάδα.

Η διευθύντρια της Συμμαχίας Επιστήμης του Cornell, Sara Evanega, κατέστησε σαφές ότι το κοινό πρέπει να ακούει μόνο την «επιστήμη» που συνιστάται από φαρμακευτικές εταιρείες ως εμπειρογνώμονες.

"Εάν οι άνθρωποι παραπλανηθούν από μη επιστημονικούς και αβάσιμους ισχυρισμούς σχετικά με την ασθένεια, είναι λιγότερο πιθανό να ακολουθήσουν τις επίσημες οδηγίες και να διατρέχουν τον κίνδυνο εξάπλωσης του ιού", δήλωσε ο Evanega.

Άλλα έργα στα οποία έχει εργαστεί ο Evanega, ειδικός στη βιολογία των φυτών χωρίς εμπειρία στην ιολογία ή την επιδημιολογία, έλαβαν 66 εκατομμύρια δολάρια από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates . Το ίδρυμα χρηματοδότησε επίσης αυτήν την έρευνα.

"Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές της συλλογής δεδομένων ήταν η ανακάλυψη του εκπληκτικού ποσού παραπληροφόρησης που σχετίζεται άμεσα με δημόσια σχόλια από μικρό αριθμό ατόμων", δήλωσε ο συν-συγγραφέας της μελέτης Jordan Adams, αναλυτής δεδομένων της Cision Insights.

Σχόλια Απενεργοποιημένα Δημοσιεύτηκε στο Big Pharma , Manipulation και ή Propaganda

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive