Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Σε αυτο το αρθρο πρεπει να δωσεις μεγαλη προσοχη !!!


 Συνεργατης-φιλος του κατοχικα νεα μου υποδειξε μια ομοιοτητα μεσα στο απειρο της Ιστοριας !
Το αρθρο που μου εστειλε που ειναι ιστορικα δεδομενα δειχνει μια πολυ μεγαλη ομοιοτητα με το σημερα ..! Στην αρχη επειδη το αρθρο... θα μπερδευε πολυ τους αναγνωστες του εξηγησα οτι θα ηταν καλο να μην το αναρτησουμε μιας και ..επι της ουσιας βαζει στην ιδια πνευματικη παγιδα η πληροφορια…! Θα τα εξηγησω ολα δωστε προσοχη μεγαλη .. !

Κατα αρχας ειναι η πρωτη φορα που θα αναλυσουμε Λουπα με τοσο μεγαλο κυκλο επαναλειψιμοτητας …για αυτο θα χρειαστει να επεμβαινω επεξηγηματικα …!

Οταν ειπα οχι λοιπον ..ο φιλος μου εστειλε ακομα ενα συμβαν της εποχης και τοτε ειπα ..ωπα..ομοιοτητα συμβαντων = Λουπα …ακομα και αν εχεις να κανεις με 101 χρονια αποσταση…χχμμμ 101;

Εκει ξεκινησαμε να δουμε την συνεχεια και η αποφαση να βγει μια ερευνα – αρθρο ηρθε και ετσι τωρα το διαβαζεις ..παμε λοιπον απο την αρχη !

Θα πρεπει για αρχη να δουμε το αρθρο απο το revealedtheninthwave 

Με τιτλο …Η ιστορία του Anti-Mask League

Τις ονόμαζαν φίμωτρα, εστίες μικροβίων και παγίδες βρωμιάς. Κάποιοι είπαν ότι έμοιαζαν με «ρύγχος γουρουνιού». Μερικοί τους άνοιγαν τρύπες για να καπνίζουν το τσιγάρο τους. Άλλοι τις έδεναν σε σκύλους για πλάκα. Οι ληστές τις χρησιμοποιούσαν για να κλέβουν τράπεζες.

Πριν από έναν αιώνα και κάτι, καθώς η πανδημία της γρίπης του 1918 ξέσπασε στις ΗΠΑ, οι μάσκες έγιναν η πρώτη γραμμή άμυνας στη μάχη κατά του ιού. Αλλά (όπως και σήμερα), οι μάσκες προκάλεσαν αντιδράσεις. Όταν οι ιατρικές αρχές συνέστησαν τη χρήση μάσκας για να επιβραδύνουν την εξάπλωση της ασθένειας, μερικοί έκαναν «αντίσταση».

Άνθρωποι περιμένουν για μάσκες στο Σαν Φρανσίσκο το 1918

Το 1918-99, καθώς τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα θέατρα και τα σχολεία έκλεισαν, οι μάσκες έγιναν ο αποδιοπομπαίος τράγος, ένα σύμβολο κυρίως αντικυβερνητικής δυσαρέσκειας. Όλο αυτό το διάστημα, χιλιάδες Αμερικανοί πέθαιναν σε μια θανατηφόρα πανδημία.

Οι πρώτες εστίες της γρίπης στις ΗΠΑ, εντοπίστηκαν τον Μάρτιο του 18, σε μια στρατιωτική βάση στο Κάνσας, όπου μολύνθηκαν 100 στρατιώτες. Μέσα σε μια εβδομάδα, ο αριθμός πενταπλασιάστηκε, και σύντομα εξαπλώθηκε σ όλη τη χώρα, ωθώντας ορισμένες πόλεις να επιβάλουν καραντίνα για να την περιορίσουν.

Στην πρώτη γραμμή των μέτρων ήταν το Σαν Φρανσίσκο, όταν ένας άντρας μετέφερε τον ιό σπίτι του μετά από ένα ταξίδι στο Σικάγο. Ως τα τέλη Οκτωβρίου, υπήρχαν περισσότερα από 60.000 κρούσματα σε ολόκληρη την πολιτεία, με 7.000 από αυτά στο Σαν Φρανσίσκο. Σύντομα έγινε γνωστή σαν η «μασκαρεμένη πόλη».

Κάποιοι παραπονέθηκαν για την έλλειψη αισθητικής, άνεσης ή ελευθερίας, παρόλο που 195.000 Αμερικάνοι πέθαναν μόνο τον Οκτώβριο.

Δημοσιογράφος στους The Los Angeles Times εξέτασε τον αντίκτυπο των μασκών στην κοινωνία αλλά και στις διασημότητες, που τις απέφευγαν επειδή ήταν «τόσο φρικτό» το να μην τους αναγνωρίζουν.

Κυρία μου εσείς γιατί δεν φοράτε μάσκα;

Η ποινή στους παραβάτες ήταν 5 έως 10$ ή φυλάκιση 10 ημερών. Μόνο στις 9 Νοεμβρίου συνελήφθησαν 1.000 άτομα. Οι φυλακές της πόλης γέμισαν σύντομα.

Το διάταγμα για τη μάσκα στο Σαν Φρανσίσκο έληξε μετά από 4 εβδομάδες το μεσημέρι της 21ης Νοεμβρίου. Η πόλη γιόρταζε, οι καμπάνες της εκκλησίας χτυπούσαν χαρούμενα κι όλοι ποδοπατούσαν τις μάσκες. Η εξάπλωση είχε σταματήσει.

Όμως ένα δεύτερο κύμα ήταν στον ορίζοντα. Μέχρι τον Δεκέμβριο, το συμβούλιο υγείας του Σαν Φρανσίσκο πρότεινε και πάλι να βάλουν μάσκες.

«φορέστε μάσκα ή πηγαίνετε στη φυλακή»

Ακόμη και βόμβα στο γραφείο του επικεφαλής υγείας βάλανε κάποιοι «Τα πράγματα ήταν βίαια και επιθετικά, λόγω κυρίως του ότι οι άνθρωποι έχαναν χρήματα» έγραφαν οι εφημερίδες. Μέχρι το τέλος του 1918, ο αριθμός των νεκρών είχε φτάσει τους 244.681 (κυρίως στους τελευταίους 4 μήνες)

Η απόφαση για τις μάσκες οδήγησε στη δημιουργία του κινήματος των αντιμασκοφόρων (Anti-Mask League). Επικεφαλής του μια γυναίκα, η EJ Harrington, δικηγόρος, κοινωνική ακτιβίστρια και πολιτικός αντίπαλος του δημάρχου. Αρκετές ακόμη γυναίκες ήταν στις ηγετικές τάξεις του.

Οι μάσκες μετατράπηκαν σε πολιτικό σύμβολο. Οι αντιρρήσεις τους περιλάμβαναν την έλλειψη επιστημονικών στοιχείων για την αποτελεσματικότητα των μασκών κι η ιδέα ότι ο εξαναγκασμός των ατόμων να τις φορούν ήταν αντισυνταγματικός. Η κατάργηση ήρθε την 1η Φεβρουαρίου, όταν ο δήμαρχος ανέφερε μείωση των λοιμώξεων.

κάλεσμα για διαμαρτυρία των αντιμασκοφόρων σε εφημερίδα του Σαν Φραντζίσκο στις 25 Ιανουαρίου 1919

Αλλά ένα τρίτο κύμα γρίπης ξεκίνησε στα τέλη του έτους. Ο τελικός αριθμός των νεκρών έφτασε τους 675.000 σε εθνικό επίπεδο, ή 30 για κάθε 1.000 άτομα στο Σαν Φρανσίσκο, καθιστώντας το μία από τις πόλεις που πλήγηκαν περισσότερο στην Αμερική.

Η ιστορία του Anti-Mask League, καταδεικνύει την αποσύνδεση μεταξύ ατομικής επιλογής και συλλογικής συμμόρφωσης.

(κάθε ομοιότητα με σημερινά πράγματα και καταστάσεις είναι … εσκεμμένη! Αυτή όμως η ιστορία είναι αληθινή και δημοσιεύτηκε στους New York times)

Η ενσταση μου στο αρθρο ηταν γιατι και εδω δεν απαντιεται το αρχικο ερωτημα που επρεπε να εχουμε κανει ολοι … ποιος εριξε τον Ιο ..αν καπιος εριξε τον Ιο ..ποια η δυνατοτητα αυτου που χειριζεται τον Ιο να επαναλαμβανει κατα το δοκουν τα κυματα !..

Συγνωμη που ειμαι συνομωσιολογος αλλα οταν ακουω οτι ενας θανατηφορος Ιος ξεφυγε απο εργαστηριο διαβαθμισης 4 και βλεπω ολον τον ανθρωπινο πολιτισμο να πεφτει σε μονιμα , ατοπα , χαζα λαθη …εχω καθε δικαιωμα να αμφισβητησω την πολιτικη αφηγηση! (Μην μιλησω για νουμερα ψευτικα , για δηλωσεις απο πολιτικους οτι τους εδιναν μιζες να μπουν σε καραντινα χωρες , για το συμφερον μιας παγκοσμιας κρίσης για να επιβληθει και να δικαιολογηθει ενα παγκοσμιο ρεσταρτ σε ολα κοκ κοκ )

Δαιμονοποιηθηκε η μασκα και η χρηση της τοτε …και το δαχτυλο στο αρθρο δειχνει τους τοτε “αρνητες” σαν τους ηθικους αυτουργους του τριτου κυματος …κατι που εχω πει οτι αν δεν απαντηθει η ερωτηση στο ποιος ελεγχει τον Ιο…στο ποσο εξυπνος ειναι ο Ιο κοκ κοκ…θα το ζησουμε και εμεις ..!

Στο Ιστορικο αρθρο αυτο βλεπουμε καταπληκτικες ομοιοτητες ακομα και σε μικρο λεπτομεριες ..οπως πχ ο αρχηγος των αντι της μασκας ηταν δικηγορος κοκ…συνεδεσε με το σημερα ..πχ αντωνιαδης και ο αγωνας του !

Σε κοινωνικο επιπεδο ..εκει δηλαδη που μπορει να επεμβει ο ανθρωπινος παραγωντας ..δεν πιστευω στις συμπτωσεις….σε φυσικο η μεταφυσικο επιπεδο η επαναληψη για μενα ειναι μια γλωσσα , ενας κωδικας που κανει κυκλους μεσα στο χρονο !

Δεν θα το εβγαζα το αρθρο παρα της φοβερες ομοιοτητες μεσα στον χρονο για να αποφυγω να μπερδεψω συνειδησεις …ηδη ζουμε την παρακρουση μεταξυ μας να διαχωριζομαστε για την “Μασκα” … επειδη λοιπον απο την αφηγηση ολων λειπουν οι παραπανω ερωτησεις που απο την αρχη θα επρεπε να ειναι στον διαλογο , επειδη η επιφανεια πληροφοριας φροντιζει ο συνανθρωπος μας να ακουει μονο τα ΜΜΕ και να διαβαζει μονο την επιφανεια και να μην θελει να δει τις εκαντονταδες πλεον μελετες του σημερα που ..ΑΠΟΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΝ την μασκα … ειπα οχι στον συνεργατη μου ..δεν το βγαζουμε..! (Σπανια αρνουμε να βγει αρθρο μιας και πιστευω στην απο κοινου ερευνα και οχι την δογματικη μου αληθεια ..αλλα αυτη την φορα επελεξα στην αρχη να προστατευσω και να μην δημιουργησω η δωσω λαβη στους εραστες της αντινοησης )

Αλλα μετα μου εστειλε αυτο ….!

Αυτο ιστορικα εχει συμβει τον ιδιο χρονο που μιλαμε …!Την ιδια αν θες περιοδο που μπορει να εννοηθει σαν πακετο συμβαντων που δημιουργουν λουπα ..και οταν κατι ομοιαζει και διπλωνει ..μπρος πισω σαν καθρεφτης δεν μπορεις παρα να το παρεις ως λουπα και να το μελετησεις στην εξελιξη του ..!

Θα ξαναπω οτι το να προσπαθεις να σπασεις εναν κωδικα του χαους που μεσα του μπορει να επεμβαινει και ο ανθρωπινος στημενος παραγοντας ..και ισως αυτο να το κανει και με επεμβαση στο χωρο χρονο …δεν ειναι και ευκολακι !

Δεν ειναι δηλαδη μια απλη εξισωση που θα βγεις να πει ν+ψ = ω και τελος ..!

Θα κανεις λαθη χιλιαδες , θα κανεις τεστ δεκαδων χιλιαδων , θα σημαδεψεις και θα αστοχησεις και το μονο που θα σε κρατα στην ιδια πορεια με το ιδιο παθος να συνεχιζεις ειναι στο ποσες στιγμες το θεωρημα σου εχει βγει αληθινο ενω θα επρεπε στατιστικος να μην βγει αληθινο!!…

Στην περιπτωση μας εχουμε αποδειξει οτι το θεωρημα μας …στατιστικα εχει σπασει τα κοντερ ..αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δημιουργησαμε νεα γλωσσα η σπασαμε το κωδικα του χαους και τον …θεωρητικα τυχαιων γεγονοτων ..!

Οταν ο φιλος μου εστειλε το δευτερο γεγονος αμεσως του ειπα ψαξε ποτε εγινε μεγασεισμος στο ιδιο μηκος χρονου ..στο ιδιο πακετο σχεδον οσο κοντα γινεται σε αυτα τα γεγονοτα … και αλλα που δεν θα πω εδω !

Μου εστειλε μετα απο λιγο αυτο ..!

Τωρα θελω την διακριση σου εδω και οχι την υπεραπλουστευση για να τελειωνεις με τον κομπο στο κεφαλι σου ..!

Δεν λεω οτι θα γινει σεισμος μεγασεισμος στις 16 δεκεμβριου … !

Για να βγει συμπερασμα στο ποτε ισως θα πρεπει να κατακερματισουμε τις αποστασεις μεταξυ των ημερομηνιων ..η εν πασει να κανουμε ακομα πολλα πραγματα που δεν θα τα πω εδω ..! Αλλα οχι υπεραπλουστευση …!

Σαν δεδομενο ομως λουπας και ομοιοτητας θα ελεγα οτι πιθανοτικα εχουμε καλες προυποθεσεις το μπαλακι να κατσει σε εναν μεγασεισμο ξανα ..!

Θα μου πεις ..καλα ρε καθε χρονο κανει ..ναι κανει ..το θεμα ειναι που , με ποσο κοστος σε ζωη και αντικτυπο στο ιστορικο συνεχες …!

Αν συνεχισει η λουπα λοιπον …ενας καλος ερευνητης μπορει να παρει τα παραπανω σαν αρχη θεωρηματος και να προχωρησει με ανοιχτο μυαλο σε διαφορους κατακερματισμους χρονου η επιμερισμους ..η οτι αλλο μπορει να βρει στο παιχνιδι μπρος πισω του καθρεφτη ..και να βγαλει ισως συμπερασμα που θα σοκαρει .!

Στο που ηταν η γωνια της γης , η που ηταν η σεληνη , σε ποια γιορτη ισως τοτε που εγινε να ηταν η σεληνη … δεν το εχω προχωρησει ..! Ισως αυτο να μπορουσε να δειξει την γωνια που πιθανοτικα ενας μεγασεισμος θα μπορουσε να χτυπησει σε εναν διαστημα που θα μοιαζει η θα σημαδευει την λουπα ..η τα νουμερα τους ..η η η ..!

Θα ηταν πχ πολυ πιο ευκολη η ζωη μου αν διπλα μου οι ανθρωπο εβγαζαν συμπερασματα μονοι τους χωρις να πρεπει να εχω την ευθυνη να λεω καθε φορα αυτο η εκεινο ..και ετσι να εχουν στα χερια τους οσοι ενοχλω τα οπλα να με πολεμησουν ..!

Στην μαχη της πληροφοριας και της διαστρεβλωσης της , στην μαχη να σε κανουν να πιστευεις αυτο που τους συμφερει , στην μαχη της συνειδησης οι τυποι ειναι χιλια χρονια μπροστα ..ετσι μας διοικουν , ετσι μας νικανε .. !

Εγω γνωριζω οτι εχω ανακαλυψει πραγματα που απαγορευονται να γινουν συνειδηση στους συνανθρωπους μου και οτι λεω κοστιζει ειτε σε μενα ..ειτε κανει μαγκες τις σεκτες τους για να της γεμιζουν με πιονια και κοπαδι!…

Αν ομως ολοι μας αρχιζαμε το ψαξιμο , το ανακατεμα , την παρατηρηση με ανοιχτο το νου…. ακομα και να βρουμε καπου κολημα … θα ειναι πιο ευκολα να ακουσουμε μια συμβουλη πως να το λυσουμε το κολημα στο γριφο παρα ..ενας να παιρνει πανω του το βαρος ολων σας !

Stranger….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive