Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Ένοχη σιωπή για Χριστοφοράκο… του Παναγιώτη Αποστόλου

Ρωτάμε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να μας απαντήσει: Τι ακριβώς γίνεται με τον καταδικασθέντα Μιχάλη Χριστοφοράκο σε 15ετή κάθειρξη από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας για το οικονομικό σκάνδαλο των “μαύρων” ταμείων της SiemensΜια διαδικασία που διήρκησε 14 χρόνια... από την έναρξη της έρευνας από την Εισαγγελία Αθηνών, αλλά μόνο κατά της Siemens και όχι κατά της Intracom του Σωκράτη Κόκκαλη, συμμέτοχου του έργου! Που σε αυτήν την δίκη, η ακροαματική της διαδικασία ξεπέρασε τα 3 χρόνια και επικεντρώθηκε στην αμαρτωλή σύμβαση 802 μεταξύ της γερμανικής εταιρείας Siemens με τον κρατικό (τότε) ΟΤΕ! Στην οποία δίκη, δεν αποδείχτηκαν (;;;) ροές χρήματος από τη Siemens σε πολιτικά πρόσωπα!

Τι ακριβώς γίνεται με αυτήν την καταδικαστική απόφαση, ένα χρόνο μετά;

Έχει αιτηθεί η ελληνική κυβέρνηση, τη σύλληψη και την έκδοση στην Αθήνα του Μιχάλη Χριστοφοράκου από την γερμανική κυβέρνηση της κ. Άγκελα Μέρκελ; Αφού ο Μιχάλης Χριστοφοράκος μετά την φυγή του (επί κυβερνήσεως ΝΔ) στην Γερμανία, ζει επιδεικτικά ελεύθερος απολαμβάνοντας τις ανέσεις και την κοσμική ζωή του Μονάχου;

Δεν βρήκε ευκαιρία να συζητήσει το ζήτημα ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με την κ. Άγκελα Μέρκελ;

Γιατί τέτοια σιωπή; Τι φοβούνται Γερμανία και Ελλάδα από την σύλληψη και φυλάκιση Χριστοφοράκου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive