Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

ΝΕΟ "ΜΠΟΥΚΩΜΑ" -πέραν των 41εκ Ευρω." στα Κανάλια για να λένε συνέχεια τα κυβερνητικα ψέματα περί κοροϊδοϊού

Με δύο ακόμα εκατομμύρια ευρώ συνεχίζει η κυβέρνηση να χρηματοδοτεί τα μέσα ενημέρωσης με πρόσχημα την καμπάνια για τον κορονοϊό, τα οποία μάλιστα αυτή τη φορά κατευθύνονται σχεδόν αποκλειστικά στα τηλεοπτικά κανάλια, ποσό που έρχεται να προστεθεί στις παροχές δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που έχει εξασφαλίσει η κυβέρνηση για τα ΜΜΕ εν μέσω πανδημίας κορονοϊού.Μετά τα ποσά της «λίστας Πέτσα» των 20 και πλέον εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ, καθώς και την  αναστολή της πληρωμής της δόσης συνολικά 21 εκατ. ευρώ (3,5 εκατομμύρια ο κάθε σταθμός) και άλλες παροχές, η κυβέρνηση προχωράει σε μία ακόμα.... «επικοινωνιακή καμπάνια για τον κορονοϊό», προσθέτοντας ακόμα 2 εκατ. ευρώ στην χρηματοδότηση των ΜΜΕ, αποκλειστικά στα τηλεοπτικά κανάλια αυτή τη φορά.

«Η νέα εκστρατεία θα περιλαμβάνει μόνο τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας καθώς κρίνεται ότι με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται καλύτερα ο στόχος και το ποσό θα ανέλθει σε περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ. 

2 σχόλια:

  1. Τα άλλα κανάλια στην απ' έξω??????

    ΠΟΛΛΑ ΈΦΑΓΕΣ ΚΑΡΔΟΎΛΑ ΜΟΥ, ΦΆΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚ@ΤΟΥΛΑ...

    ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ.....

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive