Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Πατριώτισσα απο Σέρρες "Ξεβρακωνει" τον Ευαγγελάτο που αποκάλεσε ανεγκέφαλους τους Έλληνες που ήθελαν να τιμήσουν σήμερα την 28η Οκτωβρίου. ΒΙΝΤΕΟ


 Ευαγγελάτος - Ελληνίδα Κάτοικος Σερρών: Απίστευτα τα όσα ακούστηκαν στην σημερινή εκπομπή από τον δημοσιογράφο  Νίκο Ευαγγελάτο για την 28η Οκτωβρίου που αποκάλεσε ανεγκέφαλους τους Έλληνες.
Άφωνοι με όσα είπε στην σημερινή του εκπομπή ο Ν.Ευαγγελάτος αποκαλώντας  τους Έλληνες ανεγκέφαλους...

που θέλησαν να τιμήσουν την σημερινή μέρα,  αλλά δεν έμεινε εκεί συνέχισε και είπε ΝΤΡΟΠΗ για όσους αποφάσισαν να συμμετέχουν σε παρελάσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κάτοικος περιοχής Σερρών , υπενθύμισε τις αναφορές του Ν.Ευαγγελάτου  για τους Έλληνες με χαρακτηρισμούς  ανεγκέφαλους.

Ανεγκέφαλος επειδή θέλησε να τιμήσει την ιστορία μας και αποφάσισε να συμμετέχει σε παρελάσεις ;

Ο  Ν.Ευαγγελάτος ανέφερε τα εξής: «Οι Έλληνες δεν πήγαν για να τιμήσουν την πατρίδα πήγαν μόνο για την αντίδραση του απέναντι στις απαγορεύσεις.Δεν φόρεσαν μάσκα είναι ενάντια στο κοινό καλό έτσι δεν τιμάς την πατρίδα».

 

Ωστόσο η κάτοικος περιοχής τόνισε ότι τα κρούσματα κορωνοϊού και τα λάθη με χαρτιά των τεστ:«Πολίτες άφησαν χαρτιά για να κάνουν τεστ συμπλήρωσαν τα στοιχεία τους, τα άφησαν έφυγαν χωρίς να κάνουν τεστ και τους έβγαλαν θετικούς,κάπως έτσι ανεβαίνουν τα κρούσματα» με τον δημοσιογράφο να χάνει τα λόγια του. Ωστόσο τόνισε γιατί να φοράμε τώρα μάσκα και όχι στην αρχή του κορωνοϊού.

28η Οκτωβρίου: Πρωτόγνωρες εικόνες την ημέρα της Εθνικής μας επετείου με συλλήψεις Ελλήνων

 

Η Λέσβος όμως προχώρησε σε άτυπη παρέλαση με πλήθος κόσμου να έχει κατέβει στο κέντρο του νησιού λέγοντας  τον Εθνικό μας ύμνο.

Συλλήψεις Θεσσαλονίκη:

Δεν έλειψαν και οι συλλήψεις των Ελλήνων επειδή κυκλοφορούσαν με σημαίες σήμερα την ημέρα της Εθνικής μας Επετείου 28η Οκτωβρίου.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του voicenews.gr μετά από πορεία με ελληνικές σημαίες στην οδό Μακρυγιαννη 6 άτομα, όχι καμία τεράστια συγκέντρωση, μπήκαν σε όχι πολυσύχναστη οδό της Θεσσαλονίκης και τους συνέλαβαν. Ολοι είχαν ταυτότητες μαζί τους ο κόσμος από τα μπαλκόνια φώναζε “ντροπή αφήστε τους” κι έλεγαν “γιατί τους συλλάβατε επειδή είχαν ελληνικές σημαίες ,τι θέλατε να έχουν γερμανικές;”

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του voicenews.gr μετά από πορεία με ελληνικές σημαίες στην οδό Μακρυγιαννη 6 άτομα, όχι καμία τεράστια συγκέντρωση, μπήκαν σε όχι πολυσύχναστη οδό της Θεσσαλονίκης και τους συνέλαβαν. Ολοι είχαν ταυτότητες μαζί τους ο κόσμος από τα μπαλκόνια φώναζε “ντροπή αφήστε τους” κι έλεγαν “γιατί τους συλλάβατε επειδή είχαν ελληνικές σημαίες ,τι θέλατε να έχουν γερμανικές;”

Ευαγγελάτος-Κάτοικος Σερρών:«Στήνει» στον τοίχο τον Ευαγγελάτο που αποκάλεσε ανεγκέφαλους τους Έλληνες που ήθελαν να τιμήσουν σήμερα την 28η Οκτωβρίου....

Απαγόρευση παρελάσεων με απειλή συλλήψεων!

Αντί να ενώσουν τους Ελληνες αυτές τις δύσκολες ώρες τους συλλαμβάνει.

Η Κυβέρνηση αποφάσισε την απαγόρευση των παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου  με κύμα αντιδράσεων να διαμαρτύρεται .Ωστόσο το  παράλογο  είναι ότι θα επιβάλλεται και ποινή φυλάκισης σε οποίον δεν την τηρεί και θα τιμωρείται και με ποινή φυλάκισης έως και 2 χρόνια.

Άτυπη παρέλαση στη Θεσσαλονίκη 28η Οκτωβρίου:

Όπως αναφέρουν τα ειδησεογραφικά Μέσα, Έλληνες συμπολίτες μας, αποπειράθηκαν σήμερα το πρωϊ ανήμερα 28ης Οκτωβρίου, να πραγματοποιήσουν πορεία στο κομμάτι της Δυτικής Θεσσαλονίκης, παρά τις απαγορεύσεις λόγω του κορονοϊού…

Η κίνηση αυτή ενεργοποίησε τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίες μετέβησαν άμεσα στο σημείο προκειμένου να τους σταματήσουν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ τους.Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.gr, κατά την διάρκεια της επιχείρησης ένας αστυνομικός έπεσε κατά την διάρκεια της επιχείρησης των προσαγωγών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστεί η μεταφορά του με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης.Αντιδράσεις και από κατοίκους της Κομοτηνής που καταγγέλλουν την στάση της Αστυνομίας:

 

 

 

 

 

Νέα Πέραμος :

Με την απαγόρευση των παρελάσεων από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και μάλιστα υπό την απειλή συλλήψεων, οι Δημότες Μεγάρων και νέας Περάμου βρήκαν τρόπο να τιμήσουν την επέτειο του ΟΧΙ με μια σημαιοστολισμένη αυτοκινητοπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive