Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

"Θύμα" της προπαγάνδας του; "Καλό το παραμύθι, δράκο δεν έχει;" Σε καραντίνα Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης – Συνάντησαν επενδυτή με κοροϊδοϊό.

Σε καραντίνα Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης - Συνάντησαν επενδυτή με κορονοϊό

ΣΧΟΛΙΟ: Καλά, απ ότι είδαμε ΟΛΟΙ φορούσατε μάσκες, ΠΩΣ κολλήσατε βρε φίλε Άδωνι; Μήπως τσάμπα όλο αυτό το τρομοκρατικό μασκοφορικό σκηνικό;   Συναγερμός σήμανε για τον Άδωνι Γεωργιάδη  και τον Νίκο Παπαθανάση, οι οποίοι ενημερώθηκαν ότι είδαν επενδυτή με κορονοϊό.
Λίγα λεπτά πριν αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη και ενώ, όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης...
δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον πρωθυπουργό, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παπαθανάσης ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες (02.09.2020) στο υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.
Έτσι, ακολουθώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο, Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης, αντί να φύγουν για Θεσσαλονίκη, έφυγαν για τα σπίτια τους όπου θα μπουν σε καραντίνα.

2 σχόλια:

  1. ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη γκαντεμια μου μεσα!γιατι δε συναντησαν τον Κουλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive