Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ανοητοι …Ανοητοι …Ανοητοι …


 Αορατος εχθρος που ξεφυγε απο βιολογικο εργαστηριο στην Γουχαν ..!  
Αυτα τα στοιχεια σου εδωσαν ..! Αρα ..γιατι πιστευεις οτι ο ιος δεν εχει ικανοτητα να χτυπησει σε οποιο dna του προγραμματισουν να βαρεσει; .. Γιατι πιστευεις οτι μπορεις να νικησεις εναν τεχνητο ιο ..που μπορει να ειναι και πανεξυπνος με συμβατικα μεσα;

Γιατι νομιζεις οτι εισαι σε κατασταση απλα μια κρισης και οχι εν μεσω βιολογικου πολεμου ..η βιολογικου πειραματος ;..

Γιατι δεχεσαι τις οποιες συμβουλες απο ανθρωπους που δεν ασχοληθηκαν απο την πρωτη μερα …ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…απο που ηρθε και με τι σκοπους ο Ιος ;..

Γιατι δεχεσαι τα νουμερα τους ;..Γιατι δεχεσαι οτι μπορει να γνωριζουν τι μπορει να κανει ενας τεχνιτος ιος ..που ξανα λεω μπορει να ειναι τεχνιτα εξυπνουλης .!

Γιατι ολα οσα οξυμωρα εχουν συμβει δεν σε κανουν να αναρωτηθεις οτι κατι σου κρυβουν ;

Γιατι ολα οσα θεσμοθετουνται εχουν ταυτοχρονα σχεση και με τις ελευθεριες σου …αλλα οταν εχουν να κανουν με το κεφαλαιο δεν αγγιζονται; ..

Γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ενα βιολογικο οπλο ανα πασα στιγμη θελησουν μπορει να αυξησει τα κρουσματα , να επιλεξει ηλικιες , να φερει τον θανατο και σε υγιεις ανθρωπους ;….

Ποιος σου δινει την εγγυηση οτι ενας ιος που ξεφυγε απο εργαστηριο διαβαθμισης 4 μπορει να σταματησει με μια μασκα που δεν σταματα ουτε την σκονη; ..

Ποιος σου δινει την εγγυηση οτι ο ιος δεν ειναι ηδη μεσα σε ολους μας και κατα απολυτη επιλογη κανει την εμφανιση του ;..

Μπορεις να σκεφθεις ενα καλυτερο οπλο υποταγης απο αυτο; …

Μπορεις να σκεφθεις με βαση ολα οσα σου ειπαν …ναι αυτο ..οχι αυτο ..προστατευει δεν προστατευει κοκ…οτι αυτοι οι ιδιοι δεν εχουν σκεφθει ποτε ..η δεν εχουν την γνωση της δημιουργιας ενος βιοχημικου οπλου;..

Λενε οτι οι γιατροι που μιλανε και λενε οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα δεν εχουν εξειδικευση στο αντικειμενο ..μηπως λοιπον ο συψας η ο τσιορδας εχει εξειδικευση στην δημιουργια φονικων ιον;…

Ρισκαρεις την ζωη του παιδιου σου , το λιγοτερο ρισκαρεις την ψυχολογια του μεσα απο αυτο το παγκοσμια πειραμα …αν εχεις και την περιπτωση ολο αυτο να ειναι ενας βιολογικος πολεμος ;…

Θα στο πουν αν ειναι ετσι; .. Αν οι ιδιες οι κυβερνησεις που ελεγχονται απο τα λομπι των φαρμακευτικων κολοσσων και τα τρισεκτομυρια τους εριξαν τον ιο …που νοιωθεις ασφαλης το παιδι σου να φορα μασκα και να πηγαινει στο σχολιο; ..

Θα σε λυπηθουν μηπως ;..

Πως ειναι δυνατον να μην απαιτεις να μαθεις ποιος τον εριξε; ..Ποιος το ξεκινησε και τι κρυβεται απο πισω ; ..

Πως ειναι δυνατον να λες ελα απλα ενα κορονωιος ειναι θα βρεθει το φαρμακο;..Ποιος σου δινει αυτη την εγγυηση αφου βγηκε μεσα απο εργαστηριο; ..Που ξερεις αν δεν ξαναχτυπησει σε δεκα χρονια αυτους που σημερα φορουν μασκα ;

Που ξερεις τι εντολες εχει μεσα ενας εξυπνος ιος εργαστηριου …και σφυρας και μιλας και εχεις αποψη …και ασχολησε με την μασκα και τις καταληψης;…

Τι γινεται αν λεω την αληθεια και εχεις να κανεις με βιολογικο πολεμο κατα της αθρωποτητας ;..

Σημερα ειναι 0.006 …αυριο αν θελουν με ενα κυμα , με εναν συντονισμο μπορει να φτασει στο 3 … ΜΠΟΡΕΙ ολα μπορει ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ … ΑΛΛΑ πως εισαι σιγουρος με ολα αυτα που βλεπεις οτι κανει η καθε κυβερνηση οτι οι εντολες που σου δινουν ειναι για το καλο σου; …

Ρισκαρεις λοιπον την ζωη του παιδιου σου …για να μην μεινει τουβλο σε μια κοινωνια που οι μαθηματικοι τυλιγουν σουβλακια με το διπλωμα τους για να επιβιωσουν ; Σε εναν πολιτισμο που μαθηματικα περναει στην μεγαλυτερη επισιτιστικη κριση ..και την μεγαλη ανθρωπινη συγκομιδη ενος νεου παγκοσμιου πολεμου ;;;..

Ε εισαι ανοητος ..και το ειπα με την ευγενικη εκφραση !

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive