Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΕΒΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ..!! Δήμαρχος Ορεστιάδας: «Δεν έδωσα ΠΟΤΕ σύμφωνη γνώμη για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου»...


Κάθετος σε οποιαδήποτε συζήτηση επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου δηλώνει για άλλη μία φορά ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.  Υπενθυμίζεται ότι το θέμα προέκυψε μετά από αναφορά του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη ο οποίος, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στη Χίο ανέφερε: «ήδη επεκτείνουμε το ΚΥΤ Φυλακίου», και μάλιστα με χωρητικότητα αντίστοιχης με το ΚΥΤ Σάμου, δηλαδή περί τις 5.000 άτομα...

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας άμεσα έδωσε την απάντηση του στέλνοντας παράλληλα ένα δυνατό μήνυμα:

«Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ορεστιάδας έχει εκφράσει με ψηφίσματα και αποφάσεις του,τη διαχρονική και σταθερή άρνηση του στη δημιουργία νέων δομών φιλοξενίας προσφυγών και παράτυπων μεταναστών η στην επέκταση υφιστάμενων.
-το ΔΑ της ΠΕΔ ΑΜ-Θ(στο οποίο έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος), έχει αποφασίσει ομόφωνα(με την πρώτη απόφαση να έχει παρθεί επί προεδρίας κ.λαμπάκι), την μη δημιουργία η επέκταση οποιασδήποτε δομής φιλοξενίας.

-ως δήμαρχος Ορεστιάδας δεν έδωσα π ο τ ε σύμφωνη γνώμη (η οποία γνώμη δε μου ζητήθηκε) και δεν θα συναινέσω π ο τ ε , οπότε και από οποίον μου ζητηθεί κ α μ ι α συζήτηση, με κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν έχω κάνει για το θέμα αυτό.

-υπάρχει η δέσμευση του πρωθυπουργού για εξαίρεση της Θράκης από οποιοδήποτε σχεδιασμό για το θέμα αυτό» σημείωσε ο δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive