Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Απαλλαγείτε από πόνους στον αυχένα και πονοκεφάλους χωρίς να είστε θύματα συμφερόντων με μηδαμινά έξοδα.


Στις μέρες μας ο πόνος στον αυχένα ταλαιπωρεί πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού μας! Με αποτέλεσμα η θεραπεία του αυχενικού συνδρόμου και η αντιμετώπισή του να γίνεται πολλές φορές αιτία πλουτισμού, με μόνο θύμα τον πάσχοντα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι βασικές αιτίες που προκαλείται το "αυχενικό σύνδρομο" είναι από την κακή στάση του σώματος, σε καθημερινές δραστηριότητες όπως η εργασία και ο ύπνος....

Οι πόνοι του αυχενικού και οι ταλαιπωρία που μπορεί να προκαλέσει είναι πολλές φορές ανυπόφοροι. Βασικά συμπτώματα του αυχενικού είναι οι πονοκέφαλοι, οι ζαλάδες η έλλειψη ισορροπίας ή έντονη κόπωση, ακόμα και το τρέμουλο στα άκρα.
Πολλοί άνθρωποι έχουν την λανθασμένη αντίληψη ότι το πρόβλημα του "αυχενικού" είναι κυρίως σκελετικό και πως η μόνη λύση είναι το χειρουργείο ή κάποια δυνατή φαρμακευτική αγωγή. Στην πραγματικότητα όμως το πρόβλημα είναι κυρίως μυικό και σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις είναι σκελετικό.
Τις περισσότερες φορές το αυχενικό σύνδρομο μπορεί να ξεπεραστεί με καθημερινή και συνεχόμενη χαλάρωση των μυών, στην περιοχή της πλάτης και του αυχένα. Και με σωστή εκγύμναση, ώστε το σώμα μας και πάλι να έρθει στην σωστή θέση. Αυτό μπορεί να γίνει με συχνές και πολύωρες επισκέψεις σε κάποιον φυσιοθεραπευτή οι οποίες έχουν και αρκετό κόστος ή με μία συσκευή που βοηθάει να ξεπεράσετε το αυχενικό σύνδρομο με μηδαμινά έξοδα που πραγματικά έχει φέρει την επανάσταση τον τελευταίο χρόνο και παρέχει ποιοτικό, σωστό μασάζ, σαν να έχετε τα χέρια του φυσιοθεραπευτή καθημερινά, ανέξοδα και συνεχόμενα στο σπίτι σας.
Σαφώς τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών έχουν θέσει τους πάσχοντες σε ένα φαύλο κύκλο. Επεκτείνοντας το πρόβλημα και στην τσέπη τους, με συνεχόμενες επισκέψεις σε γιατρούς, με πανάκριβες αγωγές και με μονόδρομο σε αρκετές φορές ακόμα και το χειρουργείο.
Όπως προαναφέραμε η συσκευή αυτή υπάρχει εδώ και ένα χρόνο περίπου και στην ελληνική αγορά και μάλιστα χρησιμοποιείται σε πάρα πολλά Φυσικοθεραπευτήρια της χώρας για τον ίδιο ακριβώς σκοπό. Μάλιστα η συσκευή αυτή έχει την δυνατότητα να κάνει μόνη της μυοχαλαρωτικό μασάζ στην πλάτη και τον αυχένα του πάσχοντα. Με απόλυτα εξατομικευμένη ένταση εξ αιτίας του εργονομικού σχεδιασμού της. Εκτός από την παραγωγή ενός ποιοτικού μασάζ εκπέμπει και ευεργετική υπέρυθρη ακτινοβολία που παράγει θερμότητα στην περιοχή ώστε να μπορεί να δημιουργηθεί το θερμικό υπόβαθρο για να μπορούν να εξομαλυνθούν οι (μασητηριακές μυαλγίες) που υπάρχουν μέσα στους μυς (είναι όταν κάνουμε μασάζ και ψηλαφούμε μέσα στον μυ σαν μπαλίτσες σκληρές και με το μασάζ κάνουν κρακ κρακ).
Το Tunai Yoga Massager επιδρά άμεσα στους οξύς πόνους στην περιοχή του αυχένα χρησιμοποιώντας τον απόλυτα εργονομικό του σχεδιασμό σε συνδυασμό με την παλαιότερη κινέζικη μέθοδο μασάζ Tunai. Με 8 (4+4) ασταμάτητους και εξαιρετικά υψηλής αντοχής και ισχυρής πίεσης βολβοειδής εξοχές αμφίδρομης περιστροφής προσαρμοσμένα στα κατάλληλα σημεία αγκαλιάζουν την παθούσα περιοχή ανακουφίζοντας άμεσα απο πόνους και ενοχλήσεις! Η μέθοδος μασάζ Tunai είναι η πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική μέθοδος στον κόσμο και τα ευεργετικά του οφέλη τα απολαμβάνουμε σε σωματικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο! Απαλλαγείτε από πόνους αυχένα, μέσης και από ενοχλήσεις των αρθρώσεων με την καταπραϋντική και άκρως ανακουφιστική εμπειρία μασάζ.
Μπήκαμε λοιπόν και εμείς στην διαδικασία στο γραφείο να δοκιμάσουμε διάφορες λύσεις, αφού η καθημερινή καταπόνηση του αυχένα μας είναι δεδομένη από την πολύωρη στάση μπροστά στον υπολογιστή
Είναι ίσως το μοναδικό προϊόν που μπορούμε να πούμε ανεπιφύλακτα ότι το λατρέψαμε και πως έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να πούμε ότι δοκιμάσαμε το επίσημοTunai Yoga Massager και δοκιμάσαμε να αγοράσουμε από την γνωστή ελληνική πλατφόρμα το φθηνότερο παρόμοιο προϊόν. Η αλήθεια ήταν ότι το ένα άντεξε μόλις 3 ημέρες ενώ το επίσημο και πιστοποιημένο Tunai Yoga Massager δουλεύει σχεδόν ασταμάτητα εδώ και 6 μήνες καθημερινά παρέχοντας την απόλυτη αίσθηση ανακούφισης.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ με κόστος μόλις στα 29 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive