Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Φραγκακια πανω στα παιδια μας δεν θα βγαλετε ….κουμπαροι !

Ένα τεστ αμφιβολου επιτυχιας , οπου και ο ιδιος που το ανακαλυψε δηλωνει οτι δεν ειναι αυτη η δουλεια , δεν βγαζει σωστα πορισματα , ηδη στο εξωτερικο εχουν καταμετρηθει πανω απο 35% αστοχία …ειναι το “δωρακι” το δωρεαν ..ειναι τα καθρεφτακια για τους ιθαγενεις ….γονεις που δεν θελουν να ενημερωθουν! Βαλτε μυαλο γονεις και εμβαθυνετε στην πληροφορια , ερευνηστε μονοι σας σε βαθος και βγαλτε την καραμελα και την σκανδαλη που αλλοι σας δημιουργησαν στο κεφαλι με τον ορο “συνωμοσια” η “συνομωσιολογοι”..
ολοι πανω απο ολα ειμαστε γονεις και δεν ειμαστε τρελοι που φωναζουμε …φτιαξτε χαρτια και παραδωστε τα στους διευθυντες να μην τους δινετε το δικαιωμα να κανουν χωρις να το γνωριζετε τεστ στα παιδια σας …!
Το τεστ δεν ειναι αξιοπιστο με τιποτα , απο την αλλη καθε “δωρεαν” τεστ ανοιγει εναν δανεισμο-χρεος-επιχορηγηση σε ταμεια που τα εκμεταλευονται αλλοι για αλλους σκοπους !
Θελουν να χτυπησουν την παιδεια , θελουν να χτυπησουν την παγκοσμια οικονομια , θελουν ενα νεο μελλον με αυστηροτερα μετρα ..οπου με μαιμου νουμερα εχουν δημιουργησει εναν στρατο απο φοβισμενα ζομπι που ειναι ετοιμα να δεχθουν τα παντα …ο φοβος δεν ειναι ο καλυτερος συμβουλος ..η αμφισβητηση και η προσωπικη σας ερευνα σε βαθος ειναι ..!
Ενημερωστε τους εκπαιδευτικους ..ουτε αυτοι γνωριζουν το πραγματικο στοχο του σκοταδιου , ενημερωστε με εγγραφα και μην συμφωνειτε να γινει τιποτα στο παιδι σας αν δεν ενημερωθειτε , εχετε το δικαιωμα να επιλεξετε εσεις τον τροπο τεστ και τον γιατρο και το σημειο κοκ κοκ …!
Μην μεινετε στο μελλον με το στομα ανοιχτο αν μαθετε ξαφνικα οτι συνεβησαν τυχαια τεστ στα παιδια σας και εσεις δεν το γνωριζατε …γιατι αν δεν ενημερωσετε τους εκπαιδευτικους θα σας πουν …μα το υπουργειο ειναι , ο νομος ειναι ..που να γνωριζα οτι δεν θελετε “δωρεαν” ελεγχο !!…
Πολλοι γονεις θα υπογραψουν χαρτια που ισως σε μικρα γραμματα να συναινουν σε μια διαδικασια που δεν διαβασαν ., προσεξτε τι θα σας βαλουν να υπογραψετε ..διαβαστε και τα μικρα γραματα ..εχετε δικιαωματα ανωτερα απο οποιοδηποτε νομο για την υγεια του παιδιου σας και πανω απο ολα εχετε το δικαιωμα της επιβιωσης που ειναι πανω απο ολα !
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive