Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020

Τούρκος αντιναύαρχος: Τα κοιτάσματα φυσικού αερίου νότια της Κρήτης επαρκούν για 572 χρόνια Ο «αρχιτέκτονας» του τουρκολιβυκού μνημονίου ανέφερε ότι υπάρχουν υδρογονάνθρακες στην περιοχή. ΒΙΝΤΕΟ

Τούρκος αντιναύαρχος: Τα κοιτάσματα φυσικού αερίου νότια της Κρήτης επαρκούν για 572 χρόνια
Ο πρώην αντιναύαρχος της Τουρκίας, Τζιχάτ Γιαϊτζί, δήλωσε πως τα αποθέματα φυσικού αερίου νότια της Κρήτης καλύπτουν της ανάγκες της χώρας του για τα επόμενα 572 χρόνια.Σύμφωνα με τη YeniSafak αλλά και άλλα τουρκικά Μέσα, ο Τζιχάτ Γιαϊτζί, ο οποίος...
είναι ο «αρχιτέκτονας» του τουρκολιβυκού μνημονίου, ανέλυσε σε τηλεοπτική εκπομπή τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων.
Ο απόστρατος αντιναύαρχος έδειξε τον χάρτη στο κανάλι Haber Τurk και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στην περιοχή νότια της Κρήτης υπάρχουν κοιτάσματα φυσικού αερίου, τα οποία είναι ικανά να καλύψουν τις ενεργειακές ανάγκες της Τουρκίας για τα επόμενα 572 χρόνια.
Μεταξύ άλλων ο Γιαϊτζί σχολίασε και τη συμφωνία της Τουρκίας με τη Λιβύη, για την οποία ήταν ο «αρχιτέκτονας», τονίζοντας πως η αφρικανική χώρα απέκτησε έκταση 39 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive