Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Τι εντολες ειπατε εχετε; απο που της εχετε…;

Ζητηθηκε με το ξεκινημα της νεα σχολικής χρονιας ως είθισται να συμμετεχουν ολοι οι μαθητες στην δανειστική βιβλιοθήκη ενος δημοτικου Σχολείου. “Εξαιρετικά!” σκεφτηκε μια μαμα , διαλεξε λοιπον ενα βιβλιο που θεώρησε ότι θα ειναι ενδιαφερον  για τα παιδιά! Το ταξίδι του Οδυσσέα λοιπον για την βιβλιοθηκη του σχολειου! Αλλα δυστυχως τα δεδομενα αλλαξαν.. τα βιβλια πια δεν πρεπει να ανοιγουν ορίζοντες… τα βιβλια λοιπον θα πρεπει να προσαρμοστουν στα νεα δεδομενα…  βιβλια που αφορούν τους φοβους, που αφορουν την εξισωση των φυλων, ασπροι κιτρινοι έγχρωμοι μια αγκαλιά, που μιλανε για μπουλιγκ για διαφορετικοτητα ολα επιτρεπτά… βιβλια που αφορούν την ελληνικη ιστορια κ μυθολογια ομως οχι, δυσνόητα πολυ για τις μικρες ηλικιες …  εκ του Υπουργείου οι νεες οδηγιες ΕΙΠΑΝ στην καημενη την μαμα  που με πολυ θρασος εσπρωξε το βιβλιο μεσα στη μεγαλη βιβλιοθηκη του σχολειου ..  τικ τοκ τικ τοκ … η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει….

ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!

ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΣΤΑ 4 ΑΔΕΡΦΕ ΣΤΑ 4 ΧΩΝΕΨΕΤΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΩΣ ΕΔΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΑΣ! https://katohika.gr/

1 σχόλιο:

  1. Και παρ' όλα αυτά οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το 70% αν είχαμε εκλογές τώρα θα ψήφιζε ΝΔ και σύριζα. Άξιοι της μοίρας μας!! Δεν είναι Ελλάδα αυτή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive