Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Μητσοτάκης: Οι μάσκες δουλεύουν όταν τις φοράμε όλοι. Και ο Άδωνις κύριε που φορούσε μάσκα ΓΙΑΤΙ τον βάλατε σε καραντίνα. Μήπως είναι "μούφα" οι μάσκες; Λέω εγω ο άσχετος τώρα.

Μητσοτάκης: Οι μάσκες δουλεύουν όταν τις φοράμε όλοι
Έφτασε την Πέμπτη στο υφυπουργείο Μακεδονίας και Θράκης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από υπουργούς... Το υποδέχθηκαν ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου και η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου και αμέσως μετά ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με βουλευτές της ΝΔ από τις δύο εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλονίκης. Στην αρχή της συνάντησης, ο κ. Μητσοτάκης διαπίστωσε ότι όλοι φορούσαν μάσκες και σχολίασε: «Οι μάσκες δουλεύουν όταν τις φοράμε όλοι». Ενώ η συνάντηση ήταν σε εξέλιξη προσήλθαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.  Το υπόλοιπο πρόγραμμα περιλαμβάνει συσκέψεις του πρωθυπουργού με εκπροσώπους φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive